Eklem Bacaklılar Kategorisine Makale Alımı
tevfik

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 19
Eklem Bacaklılar Kategorisine Makale Alımı
4 yıl önce
Merhabalar,

Hayvanlar.net internet sitemin Eklem Bacaklılar kategorisine makale alımı yapacağım. Alımları direkt olarak iyimakale üzerinden yapacağım, daha önce maalesef mail ile gönderdi yazar ve hepsi çeviri makale çıktı.

Eklem Bacaklıların yazılacağı kategoriler: Karıncalar, Örümcekler, Arılar, Istakozlar, Akrepler, Yengeçler ve Kelebekler kategorileri.

Hayvanlar üzerinde gerçekten deneyimi olan yazarlarla çalışmak istiyorum. Direkt bir sitedeki yazılarda kelime/cümle değişimi yerine kendi deneyiminide katmasını istiyorum. Ayrıca makalenin akıcı olmasını istememin yanı sıra, aynı şeylerin tekrarlanmamasını rica ediyorum. Şikayet konusu açtığım arkadaşa iyi makale üzerinden 1.500 liraya yakın para kazandırmışımdır, fakat o arkadaş çeviri makaleler ile bana ve çok fazla arkadaşıma kötülük yaparak ekmek kapısını kapatmıştır.

Yazarın yazılarını gerçekten beğenirsem çok fazla kişiye referans olurum, çevrem bu konuda geniştir. 

Başlangıç için her kategoriye ikişer makale alacağım 500 kelime, her makale 500 kelime ve toplamda 14 adet olacaktır. Rica etsem bana fiyat çıkartabilir misiniz?

Saygılarımla, iyi çalışmalar dilerim.
yasemingnc

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 7
4 yıl önce
Merhaba, istediğiniz konularda araştırmaya dayalı içerikler hazırlayabilirim. 500 kelimelik bir içerik için 7.5 lira ücret alındığını düşünürseniz toplamda oluşacak rakam 105 TL olacaktır. İyi günler dilerim.
Acarsu

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
4 yıl önce
Merhaba Tevfik Bey
Biyoloji alanında ve yukarıda adı geçen canlılar hakkında bilgim var. Size elbette özgün olacak şekilde ve bilimsel açıdan doyurucu makaleler hazırlayabilirim. Bu konuda yazılı kaynaklarım da oldukça fazla. Araştırmayı çok severim ve bu konuda yetenekliyim. Hem araştırma ve hem de bilgi gerektiren bu siparişiniz için toplamda 140 TL fiyat ve 5 gün teslim süresi biçmekteyim. Dileğim birlikte çalışmak yönünde. 
Saygılarımla
bluesdream

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 44
4 yıl önce
5 gün 110 TL olarak teklif sunuyorum 
kembo

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
4 yıl önce
Merhaba, gıda mühendisiyim. Hayvanlar ile ilgili direkt bilgim olmasa da araştırmaya dayalı makaleler hazırlayabilirim. 7 gün 130 TL gibi bir fiyatta anlaşabiliriz. Makaleler için biraz daha detaylar üzerinde konuşmamız gerek. 
EgitmenYazarSunucu

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 13
4 yıl önce
Merhaba Tevfik Bey, kolaylıklar diliyorum. 500 kelimelik 14 adet makale için size sunacağım fiyat teklifim: 150 tl. Süre ise: 4 gündür. Şu an hali hazırda Hayvanlar ile ilgili bir makalem yayında.GARİP AMA GERÇEK BİLGİLER ve KISSADAN HİSSELERİ adı altında genel kültür kategorisinde bulunuyor. Hayvanlar hakkında genel bir bilgiye sahip sayılırım, makalelerimin çoğu özgün olup kendime has bir yazım tarzım var.Detaylar üzerinde haberleşebilmeyi isterim. Umarım birlikte çalışabiliriz...Sevgiler
Yanıt Yaz