Editörlük Sistemi
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
Editörlük Sistemi
6 yıl önce
Arkadaşlar merhaba,

editörlük üzerine çalışma başlatacağız. Daha önce bu alanda çalışması olan wordpress siteye yazı girmeyi bilen arkadaşlara o kategoride görev vereceğiz. Seçmeleri ben yapacağım. Benimle iletişime geçebilirsiniz.

Editör arayışı içinde olan müşterilerimizde kısa süre sonra sitemiz üzerinden editörlük paketi alabilecekler.

Yazarlara ulaşarak sistem dışı çalışma talep etmek ve editörlük teklifinde bulunmak yasaktır. İyimakale üzerinden yapılmayacak her işlem yönetimimiz tarafından yasaklanmıştır. Bu konuya özen gösterelim üyelik iptaline sebep vermeyelim lütfen...

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 10.02.2018 18:16:00 tarihinde değiştirildi.
no_education

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 59
6 yıl önce
Bunun çok iyi bir hamle olduğunu düşünmekle birlikte bunun iyimakale sistemine olumsuz etkileri olur mu diye de düşünmeden edemiyorum. Yani yazar arkadaşlar editörlük aldıktan sonra siteden sipariş almaktan vazgeçebilir. Aynı zamanda içerik ihtiyacı olarak siteler de aradığı editörü bulduktan sonra sistem üzerinden sipariş vermeyi bırakabilir. Böylece iyimakale'nin fonksiyonu zarar görebilir mi acaba?
nilda

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 9
6 yıl önce
Daha önce wordpress üzerinden editörlük yaptım. Birkaç senedir ara vermiştim. Siteye zarar vereceğini düşünmüyorum. Yazılar günlük olacağı için çok fazla olmuyor.
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Merhaba, Word press sistemini biliyorum. Hazır yazıları yüklemekten mi bahsediyorsunuz yoksa yazıp aynı zamanda yükleme yapmayı mı kast ediyorsunuz?
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
İlgilenen arkadaşları not aldım. Sistem aktif olduğunda bilgi verilecektir. 

Saygılarımla,
Bu mesaj Moderatör tarafından 20.01.2018 01:59:56 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
Editörlük çalışması çok kısa bir süre içerisinde aktif olacaktır. Başvuru yapmayan arkadaşlarımız varsa Moderatör arkadaşımıza editörlük referanslarını gönderebilir.

Ayrıca editörlük ile ilgili sipariş veren arkadaşların olduğunu görmekteyim. Sistem dışı iletişime geçildiği için sistemimizden sadece bizim belirleyeceğimiz arkadaşlarımız editörlük hizmeti verebilecek ve bizim de bu çalışmaları kontrol etmemiz sağlanacaktır. Onun dışında editörlük taleplerinin sipariş bölümünden açılması yasaktır. Sistem üzerinden editörlük siparişi vermelisiniz. Alt yapı çalışması kısa sürede tamamlanacaktır. Bu süre zarfında hizmet almak isteyen üyelerimiz varsa bana ulaşabilirler.

Saygılarımla, 
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
Merhaba,
başvurularımız ortalama kaç gün içinde sonuçlanır?
sultana34

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 32
5 yıl önce
Merhaba, uzun zamandır Word press tabanlı sitelerde editörlük yapıyorum. Bununla ben de ilgileniyorum, başvurumu nereden yapabilirim?
Piseac

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
5 yıl önce
Kendi sitem de dahil olmak üzere Wordpress kullanıyorum. Beni de not alırsanız sevinirim. @Moderatör
TolgaYaprak

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
5 yıl önce
İyimakale dışarısında da bir süredir Web Design hizmeti veriyorum. WordPress ve WooCommerce kullanarak kurduğum birkaç site bulunuyor.  Aynı zamanda grafik editörüm, yıllardır PS kullanarak çeşitli çalışmalar yapıyorum. Basit uygulamalar yapabilecek şekilde Java/Android Studio bilgim var(kendimi geliştirme aşamasındayım) bahsetitğiniz tarzda bir görev için görüşebiliriz. İyi çalışmalar.
Yanıt Yaz