Duyuru ● Yazar Ödemeleri Hk.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Duyuru ● Yazar Ödemeleri Hk.
6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

almış olduğumuz yeni bir kararı duyurmak istiyorum. Bildiğiniz üzere para çekme talepleri her ödeme günü öncesinde saat 12'ye kadar yapılabilmekte ve hafta da 2 kez ödeme yapılmaktaydı.

Yeni güncellemeyle birlikte ödemeler her hafta Çarşamba Günü yapılacaktır. Ödeme talepleri de hafta içi boyunca Pazartesi saat 23.59'a kadar yapılması gerekmektedir.  Alt limit değişmemiş yine 50 TL olarak kalacaktır.

Örneğin; 18 Haziran 23.59'a kadar ödeme talebi giren arkadaşlarımız 20 Haziran Çarşamba günü ödemelerini alabilecekler. 19 Hazirandan itibaren talep girenler diğer hafta çarşamba günü (27 Haziran) ödemelerini alacak ve sistem bu şekilde ilerleyecektir. 

NOT: Bugün 12'ye kadar talep girmiş arkadaşlarımızın ödemeleri mağduriyet yaşanmaması ve kararı yeni almamız dolayısıyla son kez 18 Haziran Pazartesi ödenecektir. 

Yapmış olduğumuz yeni güncellemeyle birlikte sürekli ödemem ne zaman yapılacak? Benim ödemem yapılmadı? Vs gibi soruların önüne geçmek hem de küçük tutarlı sürekli aynı kişilere ödeme yapmak yerine hafta 1 kez daha yüksek tutarda ödeme yapmayı planlamaktayız. 

Ödeme taleplerinin öğlen 12.00 olması bazı çalışan arkadaşlarımız için de sıkıntı olduğundan bu saati 23.59 olarak güncelledik. 

Salı gününün ödeme talep girilmesine kapatmamız da ki sebepte bazı içerik alıcılarının iade isteme durumları göz önüne alınarak yazara ödeme yapıldıktan sonra iade etmenin zorlaşmasıdır. Bu yüzden ödeme taleplerinizi tüm hafta boyunca Pazartesi 23.59'a kadar girmeniz halinde takip eden ilk Çarşamba ödemenizi alacaksınız. 

Saygılarımla,
Yanıt Yaz