DUYURU: Yazar alımları onaylı hale getirildi
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
DUYURU: Yazar alımları onaylı hale getirildi
10 yıl önce
Merhabalar,

Sitemizde yazar alımları durdurulmuştur ve bundan sonra yönetici onayıyla olacaktır. Maalesef sitede iyi niyetimizi suistimal edip hem müşterileri mağdur eden hem de diğer yazarların hakkını yiyenler çoğalmış durumda. Bunun önüne geçmek için yazarlığı başvuru sistemiyle yapmaya karar verdik.
Bundan sonra sitemize üye olan kullanıcılar yeni hazır makale eklemek ve siparişlere teklif verebilmek için yazarlık başvurusu yapmalıdır.

Ancak bu başvuru kısa sürede onaylanmayacak. Tüm editörler tek tek profili ve yazarlık başvuru bilgilerini inceledikten sonra onay verdiğinde üye yazar statüsüne geçecektir. Bundan böyle yazar alımı konusunda oldukça seçiçi davranacağız.

Böyle bir uygulamaya geçmekten dolayı mutlu değiliz ancak bir zorunluluk halini almış durumda. Bununla birlikte 2 aydan bu yana siteye giriş yapmayan üyeler yazar statüsünden düşürülmüş durumda. Bu üyeler siteye girdiklerinde yeni başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru yapıp onay bekleyen üyelerimiz için bir hatırlatma: Mesaj göndermeniz ya da foruma mesaj yazmanız süreci hızlandırmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ediyoruz.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
10 yıl önce
Daha geçen gün bir arkadaşımla bunu konuşmuştuk, bizim iyiliğimizi düşündüğünüz için teşekkürler...

kader

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 57
10 yıl önce
İyi makalenin kalitesine de bu yakışırdı, teşekkürler...
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
10 yıl önce
Oldukça iyi yapıldığını düşünüyorum ve son zamanlarda sırf piyasa fiyatları iyi makalede de aşağı çekme amaçlı yazanlar olduğunu düşünmekteydim.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
10 yıl önce
Yeniliklerin sürekli olması çok hoş. 
xiphias

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
10 yıl önce
Kontrol güvene engel değildir. Ve son derece gereklidir. Destekliyorum.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
10 yıl önce
Çok güzel bir uygulama, yalnız başvuru yapanlardan örnek bir makale de istenebilirdi başvuru sürecinde... Sizin de değerlendirme yapmanız kolaylaşırdı...
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Mesaj Sayısı: 116
10 yıl önce
Onaysız yazarların hazır makale eklemeleri sağlanır ve 3+ hazır makale satan onaysız yazarlar otomatik olarak onaylanabilirse daha kolay olur gibi geliyor. Böylelikle hem editör kadrosu daha az yorulmuş olur ve gerçekten kaliteli bir yazar belki de yok yere bekletilmemiş olur.
özgür bir dünya

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
10 yıl önce
iyi makale ailesie bu güzel yöntemerinden ötürü teşekkür ederim...
melikecetin

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Herkese merhaba, ben sitenin yeni kullanıcılarındanım. Yazarlık onayı almadan makalelerimi satıp satamayacağım hakkında bilgi sahibi değilim. Bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz? 
Yanıt Yaz