Duyuru: Sipariş Tamamlamama Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Duyuru: Sipariş Tamamlamama Hakkında
9 yıl önce
Merhabalar iyimakale ailesi,

Çok sık olmasa da kimi zamanlarda ender olarak bazı yazarlarımız siparişlerini tamamlayamıyor. Siparişe teklif verilirken belirli bir süre belirtiyorsunuz ve herhangi bir sebepten ötürü bunları tamamlayamıyorsunuz.

Alıcılar bu gibi durumlarda mağdur duruma düşebiliyorlar. Lütfen tamamlayabileceğinizden emin olmadığınız siparişlere teklif vermeyiniz.

Daha önceden bu tip davranışlar sergileyen yazarlarımız uyarı alıyorlardı ancak artık uyarıdan sistemden uzaklaştırılmaya varana kadar çeşitli cezai işlemlere maruz kalabilirler. Kesin konuşmuyoruz çünkü sipariş tamamlanmamasında birden fazla etken olduğu gibi yazarın ihlalden önceki işlemleri de göz önünde bulundurulacaktır.

İyi günler, bol kazançlar dileriz.


SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
9 yıl önce
Tabi ki çok haklısınız. Ancak sipariş verenlerin de dikkat etmesi gerekenler var; siparişlerde çok açıklayıcı olmalılar, konuya önce kendileri hakim olmalılar ki taş çatlasa 150 kelimede anlatılacak konular için 300 kelimelik mucizeler beklememeli; ağır konularda da 100 kelimelik ilanlar açıp harikalar yaratmamızı istememeliler. Gecikme ya da yaşanan aksaklıklar, taleplerle ilgili sıkıntılardan kaynaklı da olabiliyor, belirtmek istedim. Zaman zaman yaşanıyor bu sorunlar, şu sıra yok gerçi. Ama karşılıklı dikkat edilmeli, gerek yazarlar gerekse alıcılar açısından söylüyorum; burada bu işi gerçekten profesyonelce ve severek yapan çok insan var.
pelinsu

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 61
9 yıl önce
Şafak vakti gerçekten önemli bir noktaya dikkat çekti, verilen siparişlerin açıklaması bence de yetersiz.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Merhabalar,

Ceza verilmeden önce mutlaka tüm etkenleri inceliyoruz. Eğer alıcının bir hatası veya eksik bilgi vermesi gibi bir durum var ise bunu kendisi ile görüşüp, yazara yansıtmadan problemi çözüyoruz. Bu uygulamamız hala devam edecektir, kimi durumlarda sipariş geç tamamlanacak oluyor ve bu durumda alıcının rızası var ise veya yazar alıcı ile iletişim kurmaya çalışsa da alıcı hiçbir olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunmadıysa herhangi bir yaptırım uygulamıyoruz.

Böyle bir duyuruyu yapma ihtiyacımız aramıza yeni katılan bazı arkadaşların bu durumu suistimal etmelerinden dolayıdır.

Sistemden uzaklaştırma yaptırımız siparişe teklif verip onay aldıktan sonra alıcı veya kimse ile hiçbir iletişim kurmadan siparişine hiçbir makale eklemeyen yazarlara uygulanacaktır. Birkaç alıcı böyle sorumsuz davranan bazı yazarlar tarafından mağduriyetini bildirmiştir ve bu kişiler sistemden uzaklaştırılmıştır. Yaptık, oldu gibi bir anlayışı benimsemediğimiz düşünülmesin diye bu duyuruyu yapma ihtiyacı hissettik. Bundan önceki süreç olduğu gibi devam edecektir.

Mümkün olduğunca aile bireylerimiz arasındaki orta yolu bulmaya çalıştık ve çalışacağız.

Bol kazançlar dileriz.

Yanıt Yaz