(Duyuru) Makale Yazarken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 19
8 yıl önce
Arkadaşlar eğer bu sorun sizlerde de varsa bir çözüm yolu bulmak lazım...

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
8 yıl önce
Makalenizi lütfen dikkatli kontrol ediniz. Herhangi bir çözüm bulmanıza gerek bulunmamaktadır. Yapılan testler sonucunda editörlerimizin karşısında çıkan ekranda görüntülenen sonuç baz alınarak makaleleriniz onaylanmakta veyahut onaylanmamaktadır. Makalenizin onaylanabilmesi için özgünlük testlerinden tam puan alması şarttır.
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Obezite ile ilgili bir makalem satıldı. Fakat makalemde başlık yokmuş, devrik cümle kullanmışım. Buradan o makaleyi satın alan kişiye belirtmek istiyorum. Yazımda devrik cümle yoktu. Kaldı ki olsa bile geleneksel dil kabul edilir denmiş. Bütün şartları ve gerekçeleri okudum ve ona göre yazıyorum. Hata olması imkansız. Çok moralim bozuldu. Resmen şuan bu durumu hakaret kabul ediyorum ve kendime yediremiyorum. Makalede devrik cümle kullanan birinin, konuşma yazılarında da hatalar yapması gerekmez mi? Türk Dili öğretmenliği yapıyorum ve makaleme devrik cümle eleştirisi geldi. Hala şoktayım. Şimdi o arkadaşın yaptığı yorumu okuyan diğer alıcı arkadaşlar, olumsuz etkilenebilir ve hakkımda ön yargı oluşabilir. Bu benim namıma ve mesleğime hakarettir.
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Allah razı olsun. Evet biraz önce benimde o kişi için yazdıklarımı silmişler. Sinir oldum. Alıcı istediğini yazabiliyor fakat ben birşey diyemiyorum. Sanırım bende uyarı alacağım. Benim ekmeğim ile oynayan kişiye neler yazdım fakat görmeyecek. Ama onun yaptığı yersiz eleştiriyi herkes görecek. Adalet işte bu!
garfield

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
7 yıl önce
Özgür Mavi, siz canınızı boşuna sıkmayın aynı durum benim de başıma geldi... Çoğu kişi de bu durumun eminim ki farkında ve ona göre davranacaklardır. Yani siz de bir tane kötü yorum var diye iyileri görmemezlikten gelmeyeceklerdir. Kaldı ki o kullanıcının profiline girdiğiniz de sizin haricinizde ki başka insanlara da aynı cümlerle eleştiri yaptığını görebilirsiniz.
Bu mesaj garfield tarafından 22.10.2016 22:10:54 tarihinde değiştirildi.
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Arkadaşlar gerçekten moralimi düzelttiniz.çok teşekkür ediyorum. Haksız suçlamaya susamadım. Allah razı olsun sizlerden.
unutanolma

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 30
7 yıl önce
sayın özgür mavi bir olumsuz yorum yazarlık kariyeriniz yolunda motivasyonunuzu düşürmesin yanınızdayız 
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Vallahi kızarmaya başladım arkadaşlar. Allah razı olsun ne diyeyim.
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 40
7 yıl önce
Sayın Özgür maviye çok hak veriyorum, aslında bu sorunun bir çözümü var; alıcı eğer olumsuz bir nokta varsa önce yazara iletmeli ve düzeltip düzeltemeyeceğini sormalıdır çünkü sayfamıza yazılan olumsuz bir yorum işlerini özenle yapan yazarları oldukça fazla etkiliyor. Ayrıca takdir edersiniz ki, çoğumuzun tek işi bu sitede yazarlık yapmak değil, bu nedenle dalgınlıkla hata yapmamız çok doğal. Kaldı ki telafi edilemeyecek şeyler de değil. Bu yüzden yazarlar kırılmamalı.
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Bak bu çok doğru. Mesela ben gerçekten etkilendim.özelden msj attım fakat geri dönüş olmadı. Moralimi bozdu ayrıca. Emeğe yazık. Çok şükür sizlerin msjları sonucunda şuan daha iyi hissediyorum. Sevgiler
Yanıt Yaz