(Duyuru) Makale Yazarken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar
gulsah2014

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 3
9 yıl önce
 deneyeceğim umarım halledebilirim çok teşekkürler öneri için, iyi çalışmalar.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Merhabalar Gülşah Hanım,

Düzeltilmesi için geri çevirdiğimiz makalelerinizi size bildirirken mutlaka geri dönüş yapıyoruz. Makalenizde gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra elbette yeniden yükleyebilirsiniz.

Ancak onaya gönderdiğiniz bir makale üzerinde küçük bir hata bile olsa biz herhangi bir müdahalede bulunmuyor, makaleyi geri çevirip, sizin düzeltmenizi bekliyoruz.

"mazimdekiler" Hanım'ın bahsettiği gibi bize her zaman üst paneldeki destek kısmından ulaşabilirsiniz, mümkün olan en kısa süre içerisinde tarafınıza mutlaka dönüş yapılır.

İltifatlarınız için teşekkür ederiz "mazimdekiler" Hanım, bu bizim görevimiz, layıkıyla yerine getirmeye elimizden geldiğince çalışıyoruz.

Bol kazançlar dileriz.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 129
9 yıl önce
Ben teşekkür ederim hocam asıl. Kolay gelsin sizlere de.
diyetisyen dilek

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
8 yıl önce
Siteye makale eklerken fotoğraflari ekleyemiyorum.Nerde yanlış yapıyorum?Yardım lütfen :(
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 19
8 yıl önce
Hocam makalenin tamamini alinti dahi yapmadan cesitli kaynaklardan bilgi edinerek yaziyorum. Bittikten sonra plagarism checker adresinden ozgunluk kontrolu yapiyorum 2 kez ust uste. Yuzde 100 unique sonucuu aliyorum. Fakat makalemin ozgun olmadigi ve reddedildigine dair mesaj geliyor. Nedeni nedir acaba? Bu durum cok sık olmasa da 2 kez basima geldi. Yardimci olursaniz cok sevinirim.  Tesekkurler simdiden. Kolay gelsin
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
8 yıl önce
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ adresinde yapılan taramalarda makaleler % 100 özgün olmadığı için reddedilmektedir.
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 19
8 yıl önce
Hocam bende onu diyorum. Verdiginiz adresten yaptigim ozgunluk kontrolu yuzde 100 cikiyor. Ama gonderdeigimde onaylanmiyor. Dilerseniz PCye gectigimde SS de atabilirim...
AliBurakİLASLAN

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 19
8 yıl önce
Neyse hocam cok da onemli degil. Ne de olsa ayni makaleyi kucuk duzenlemelerle yeniden gonderebiliyoruz. Kliselesmis cumle kaliplarini degistirdigimde sorun cozulur umarim. Kolay gelsin tekrardan...
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 40
8 yıl önce
aynı sorunla ben de karşılaştım. kontrol ettiğimde 0 özgün çıkıyor ama gönderince onaylanmadı, mecburen geri çektim bende.
Ferican

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
8 yıl önce
Merhaba, benim de böyle bir sorunum var. İki defa kontrol ettim makalemi özgün çıktı. Başka bir site var mı kontrol edebileceğim?
Yanıt Yaz