DUYURU ● İyimakale Kuralları Ve Ceza Sistemi
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
DUYURU ● İyimakale Kuralları Ve Ceza Sistemi
6 yıl önce
Arkadaşlar merhaba,

yaşanan olaylar ve edinilen tecrübeler doğrultusunda yeni kararlar aldık. Özellikle son günlerde yaşanan olaylardan sonra bu kuralları herkesin göreceği bir sayfada toplamak gerekti. 10.02.2018 tarihi itibariyle geçerli olacak yeni kurallarımız şu şekilde olacaktır.

●●SİPARİŞLER●●

● 
Siparişlere teklif verirken iyi düşünmeli ve yetiştiremeyeceğiniz süreleri teklif etmemelisiniz. Kullanıcıların vakitlerini çalmamak adına 2 kez düşünün. Siparişi alıp yazamayacağını belirten kişilere müşteri talebi olursa uyarı verilecektir.

● 
Yazar siparişe teklif vermiş ve onaylanan siparişe için hiç makale eklemediyse hem olumsuz yorum almakta hem de uyarı almaktadır.


● 
Makale eklemiş ama kalan makaleleri zamanında teslim edemezse bu durumda müşteriden ek süre talep edebilir ve bu süre zarfında siparişi sonlandırır. Ek süre alamazsa sipariş iptal edilir ve yazılan işlerin ödemesi müşterinin yazılanları kullanmak istemesi durumunda yazara aktarılır.


●● HAZIR MAKALE ●●


● 
Hazır makalede satışa koyduğunuz makaleyi başka platformda satmış ve kullanmışsanız sistemden silmeniz lazım silinmeyen makalelerin yazarları uyarı alacaktır. 


● 
Alınan hazır makale özgünlük yönünden sıkıntılıysa yazar uyarı verilecek ve makale ücret iadesini yapılacaktır.

● Sistem Dışı Çalışma Talebi
Her ne konuda olursa olsun sistemimiz dışında çalışma talebi yapan kişilerin hesapları kapatılacaktır.

● Yazar, Editör Arayışları
Sitemiz üzerinden yazar arayışı kullanılan sistemin yapısına ve ana fikrine aykırı olduğundan engellenmiştir. Bunun için hazırlanmış olan üst sekmedeki "Siparişler" sekmesini kullanabilirsiniz

● Mail, Telefon Vb Bilgilerin Paylaşılması
Sitemiz üzerinden mail, telefon vb iletişim bilgisi paylaşanların hesapları uyarılmaksızın kapatılacaktır.

●Sistemde Huzursuzluk Yaratanlar
Diğer üyelerimizin haklarına saygı duymayarak sistem üzerinde ve forumda huzursuzluk yaratıp, saygısızca davranan kişiler 1 Aydan 6 Aya kadar uzaklaştırma alacaklardır. 

●Kopya Makale Ekleyenler
Sitemiz üzerinden alınan ve sipariş verilen içeriklerin kontrolleri tarafımızdan yapıldığından kısmen kopya gelen makaleleri yazara düzeltmesi için gönderiyoruz. Tamamen kopya gelen makale içinse yazar uyarı alacaktır.

● Mesaj Bölümünü Gereksiz Kullanarak Kullanıcıları Rahatsız Edenler
Mesajlaşma bölümü üyelerin sipariş detaylarını paylaşma ve içerik ile ilgili merak edilen konular gibi detaylar için kullanılan bir uygulamadır. Bu bölümü gereksiz kullanıp kullanıcılara toplu mesaj atma, iş almak için ısrar etme şeklinde kullanıldığı tespit edildiğinde üyeye uyarı verilecektir.


Bu kapsamda 3 uyarı alan yazar 3 Aydan 6 Aya kadar ve süresiz olmak üzere duruma göre sistemden uzaklaştırılacaktır.
Bu mesaj iyimakale tarafından 01.10.2019 02:02:19 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz