Blog sitesi açma ve düzenleme
Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
Blog sitesi açma ve düzenleme
7 yıl önce
Herkese merhaba, son zamanlarda bir blog site kurma ihtiyacı duydum. İşin maddiyatından ziyade, daha çok keyif alabileceğim içerikler oluşturmak istiyorum. Tabii ki şuan ücretsiz bir blog açtım ancak sistemin nasıl ilerlediğini kavradıktan sonra ücretli bir blog satın almayı düşünüyorum. Sizlerden ricam; siz değerli ve tecrübeli üstadlarımdan bu konu hakkında fikir almak. İçerik veya konu olarak değil, neyi nasıl yapmalıyım onu öğrenmek istiyorum. Açıkçası konu hakkında pek fazla bilgim yok. Sitenin reklamı olarak düşünülmesin lütfen, daha çok yeniyim bu konuda ve yardım almak istiyorum gerçekten. 
Adres;
https://yasamaktuel.wordpress.com/
boraland

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 15
7 yıl önce
Akıldan kalan bir isim, gözü yormayan bir tema, tek bir konuya yoğunlaşılmış içerik, hareketli resim kullanımından kaçınma, iyi bir blog sayfası için ilk etapta olmazsa olmaz. Daha detaylı bilgi için özelden mesaj atabilirsiniz.
Bu mesaj boraland tarafından 02.05.2017 16:47:41 tarihinde değiştirildi.
dunyanıngizemleri

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 18
7 yıl önce
mesaj atın elimden geldiğince yardımcı olayım kardeşim yeni arkadaşlara yardımcı olmak isterim yoksa  çabuk pes ediyorlar

Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
7 yıl önce
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim, zamanla öğreneceğiz bakalım...
Liseli yazar

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
7 yıl önce
Merhabalar benim de wordpress 'te blog sitem var. Size yardımcı olmak isterim. Size tavsiyem orada okunan konular daha çok aşk,hüzün gibi temalar kullanılmaktadır. Bu konulara yoğunlaşabilirsiniz. İsim güzel ve dikkat çekici olmalı. Başlıklar pek uzun olmasın bence. Bu sitede birçok tema bulunmaktadır. Ayrıca istediğiniz bir kişiyi takip edecekseniz kullanıcı adını değil yazdığı makalenin başlığını aratabilirsiniz.
Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
7 yıl önce
Site içeriği ile alakalı değil de, daha çok işin teknik kısmı konusunda yetersiz kaldığımı düşünüyorum. Bu konuda yardımınıza talibim açıkçası. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim. :)
dbul

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Wordpress yerine blogspotu tercih etmenizi tavsiye ederim. Wordpress.com reklamların eklenmesine izin vermiyor. Blogspot ile başlayın. Blogunuz tutarsa daha sonra bir alan adı alıp kolaylıkla blogu yönlendirirsiniz ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.
Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
7 yıl önce
Söylediklerinizi dikkate alacağım :)
Yanıt Yaz