"Bekleneni karşılayamayan makale" yorumu.
boraland

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 15
"Bekleneni karşılayamayan makale" yorumu.
5 yıl önce
Bir makalem için "maalesef bekleneni karşılayamadı" şeklinde yorum yapılmış. Uzun süredir askerde olduğum için yorumu yeni gördüm ve bunu iyimakale ailesiyle paylaşmak istedim.

Yorumdan sonra yazımı tekrar okudum; gerek konuya hakimlik gerekse teknik açıdan kayda değer bir hata göremedim. Hatta emlak ile ilgili bir sitem olsa gözüm kapalı bu makaleyi kullanırdım. Zaten alıcı da makaleyi halihazırda kullanıyor.

Ben, sitenin alıcı yorumu özelliği için bir makalenin iyi ya da kötü olduğunu ayırt edemeyecek yetkinlikte olan alıcıların yorumlarının, yazarları zor duruma sokacağını belirtmiştim. Alıcı yorumlarının tecrübeli yazarlardan ya da yöneticilerden oluşan bir etik kurulu tarafından incelenmesini talep etmiştim... Özen göstererek, neredeyse bedavaya yaptığımız bu iş hakkında bir de haksız yorumlar görmek incitiyor insanı.

 


Bu mesaj iyimakale tarafından 24.10.2018 23:17:55 tarihinde değiştirildi. Sebep:İçeriğin Spama Düşmemesi adına güncellendi
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
Bora Bey öncelikle aramıza tekrar hoş geldiniz. Siz yokken bazı değişiklikler yapıldı, TC onayınızı alarak başvuru yenilemenizi gönderebilirsiniz yazarlığınız şuan pasif durumdadır. Hemen güncelleme yapabilirsiniz. https://www.iyimakale.com/yazarlikbasvurusu

Makaleler için yapılan yorumlar her ne kadar editörler tarafından onay verilerek yayına alınsa da her zaman itiraz hakkınız bulunmaktadır. 
Bunun için destek birimimiz den 7/24 yardım alabilirsiniz. Olumsuz yorum kaldırıldı, olumlu ama kararsız görülen yorumlar vardı onları da düzenlemesi yapıldı. 

Önceden yorumların olumlu olumsuz olduğu belli olmuyordu yapmış olduğumuz güncellemeyle artık bunlar daha belirgin hale getirdik.  Aslında birçok arkadaşın profilinde bu şekilde yorumda olumlu ama kararsız görünen yorumlar bulunmaktadır. Yine aynı şekilde destek birimize iletmeniz halinde onlarında düzeltmeleri de yapılacaktır. 
Yanıt Yaz