Anahtar kelimeler hakkında
hayalss

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 51
Anahtar kelimeler hakkında
6 yıl önce
Arkadaşlar hazırladığım ve satışa koyduğum bazı makalelerde başlık ve anahtar kelimeleri aynı yapıyorum.Çünkü farklı pek çok makale içerik platformunda ve bazı sitemiz kullanıcılarının bu yönde talepleri oluyor.Makaleyi alan arkadaşlarımız ise bazen başlık ile anahtar kelime aynı ya da başlığı içerikte 3 kez yazmışsınız şeklinde görüş belirtiyorlar.Ancak zaten anahtar kelime sekmesine hangi keywordsleri kullandığımızı yazıyoruz ve bu şekilde net olarak durumu paylaşıyoruz.Bunu inceleyerek makaleyi satın almak her iki taraf için de daha iyi olacak diye düşünüyorum.Yanlış anlaşılmasın ne seo tartışması yapıyorum ne de eleştirilere olumsuz tepki veriyorum.
tarmeknet

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 6
6 yıl önce
Bencede odaklanan anahtar kelime ve kelimeler başlığın tamamından yada bir kısmında oluşur, dolayısıyla makale seo uyumlu yazıldıysa zaten kelime yoğunluğu, anahtar kelimelerin pozisyonları buna göredir. Ancak bazen bu kişilere göre değişebiliyor, bu durumda birkaç makale ile bu pekişebilir. Önemli olan içeriğin kalitesi, verilen mesaj.
Bu mesaj tarmeknet tarafından 09.09.2018 00:00:08 tarihinde değiştirildi.
aylakmumya

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 7
6 yıl önce
Yazdığınız yazılarda yaklaşık %2 oranında anahtar kelime kullanımı yapmanız iyi olur. 300 yazılık bir yazının anahtar kelimesi örneğin 4 farklı anahtar kelimeyi 6 kez kullanmak şeklinde olabilir. Kullandığınız başlıklar seo için uygunsa(olması iyi olur) onları yine anahtar kelime olarak kullanmanızda sorun yok. Özel istekleri olmayan yazılarınız için bu gayet yeterli. Sattığınız fiyata veya ulaşmak istediğiniz kaliteye göre anahtar kelimelerinizin kelime hacmine ve rekabet oranına bakabilirsiniz ek olarak. 


Yanıt Yaz