2 Ay İçinde www.iyimakale.com/panel Kapatıyoruz
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
2 Ay İçinde www.iyimakale.com/panel Kapatıyoruz
9 yıl önce
Değerli Alıcılarımız ve Yazarlarımız,

İyimakale yönetimi olarak 2 Ay İçinde www.iyimakale.com/panel Kapatıyoruz. İyimakale.com  profesyonel bir foruma dönüşecektir. Forum makale alımı satımı,editörlük,webmaster,internet teknoloji gibi konular üzerine açılacaktır. Forumu çok kısa bir sürede açacağız. Forum üzerinden makale alımı satımı yapabileceksiniz. İlk etapta davetiye sistemi olmayacaktır. Değerli katılımlarınızı bekleriz. 

2 ay sonra kapatmamızın nedeni,alıcıların ve satıcıların sistemden paralarını,makalelerini rahatça almalarıdır. 
Ödemeler için limit  Paypal 5 tl çekilecek ,banka içn 30 tl dir. Ödeme talepleri yoğunluğundan ödemeleriniz süresi uzayabilir. 
Daha detaylı bilgiler verilecektir. Bu duruma bizde üzüntü duyduk ama yeni forum açıldığında forum üzerinden iletişime devam edeceğiz.

 ------- Yeni Mesaj Eklemesi -------
20.01.2015 00.53
Merhaba,
Biraz daha detaylı açıklama yapma gereksinimi duyduk. Zaten yapılacaktı ama açıkçası çok vakit bulamadık. Öncelikle biz bu sitede editörüyle, yazılımcısıyla, muhasebecisiyle; çoğu birbirini reelde tanımayan 5-6 kişiden oluşuyoruz. Hepimiz amatör ruh ile bu işle uğraşıyoruz. Bunun getirisi olduğu gibi bir çok götürüsü de oluyor. Örneğin, amatör ruh sayesinde burada bir firma gibi davranmıyoruz. Herkesin kazanması için çaba sarf ediyoruz. İnsanlarla birebir diyaloğa giriyoruz. Kimi zaman yanlış anlaşılmalar olsa da bu sitede sorun yaşayıp çözemediğimiz hiç kimse yok.
Tüm yönetim kadrosu farklı işlerde çalışan kişileriz. Kimimiz öğrenci, kimimiz başka bir firmada yazılımcı vs. Bu yüzden zaman zaman siteye gösterdiğimiz ilgi azalabiliyor. Özellikle son dönemde bu tamamen ayyuka çıktı ve neredeyse hiç ilgilenemedik.  Çünkü gönderilen her makale, her üye, her destek mesajı, forum konuları, ödemeler, siparişler, anlaşmazlıklar inanılmaz bir yoğunluk yaratıyor ve çok fazla zamanımızı alıyor. Saolsunlar editörlerimiz (bsahiner ve gosuhasu) bu süreçte çok yardımcı oldular. Daha fazla editör alın deseniz, bunun için hem yeterli maddi güç yok hem de kendimiz bizzat siteye dahil olmadan sadece editörlerle çok soğuk bir ortam olur.
Siteyi kapatıp foruma geçme konusunu kendi aramızda daha 4-5 ay önce tartışmıştık. Çünkü dediğimiz gibi, kendi işlerimiz nedeniyle bu yoğunluğu kaldıramıyorduk. Ama bunu erteledik. Bu sistem kapanmasın diye siteyi satalım dedik. Ama alıcı çıkmadı :) Onun üzerinden 1 aydan fazla geçti ve kısa zaman önce kapatmaya karar verdik.  Belki inanmazsınız ama son ana kadar bu kararı almamaya çalıştık.
Neden foruma geçiş yapıyoruz? Forum sistemi bu sistemden daha iyi değil, yani biz bunu ilerici bir adım olarak görmüyoruz. Ama biz forum sayesinde kimseye aracılık etmeyeceğiz. Yani bir açıdan para kazanmayacağız, bir açıdan da yüklerimiz hafifleyecek. Burada onlarca kaliteli yazar ve kaliteli makale alıcısı var. Bu ortamı dağıtmak istemiyoruz. Onlar yine forumdan çalışmaya devam edecekler. Yeni arkadaşların katılımı daha kolay olacak. Sadece biz aracı olmayacağız.
Yani durum bu şekilde. Daha önce de belirttiğimiz gibi, siteye ayırdığımız süre düştü. Bir açıdan da verdiğimiz emeklerin karşılığını tam olarak alamadık. Bu yüzden panel sistemini kapatıp forum olarak devam etme kararı aldık.
Sistemde kredisi bulunan arkadaşlar; tüm üyelere ödemeler yapılacaktır. Kısa bir süre sonra minimum tutar 5 TL ye düşürülecek. Kapanmadan son 1 hafta önce de limiti kaldıracağız ve 1 tl dahi olsa herkese ödemelerini göndereceğiz. Ödemelerle ve panelin kapanışıyla ilgili bir takvim yayınlayacağız. Bunu tüm üyelere toplu mail olarak göndereceğiz. Bu forum konusu sadece bir ön bilgilendirmedir. Bu arada bu hesabı tek kişi yönetmiyoruz, belki farketmişsinizdir. Benim söyleceklerim bu kadar. Diğer yönetici arkadaşlar eklemeler yaparlar. Kafanıza takılan bir şey olursa buradan ya da destek kısmından sorabilirsiniz.


Bu mesaj iyimakale tarafından 20.01.2015 00:55:18 tarihinde değiştirildi. Sebep:yeni duyuru eklenmesi
Yanıt Yaz