★ Yazarlık Başvuruları Ve Onay Süreci ★
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
★ Yazarlık Başvuruları Ve Onay Süreci ★
6 yıl önce
Yazarlık başvuruları, yapılacak güncelleme nedeniyle kısa süreliğine kapatılmıştır. 
Bu mesaj iyimakale tarafından 11.10.2019 21:35:39 tarihinde değiştirildi.
yagizyuce

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba benim adım Yağız. 15 yaşındayım. Küçükken okulda kompozisyon yarışmalarında hep birinci olurdum. Sporla ve havacılıkla uğraşmayı çok seviyorum. Ayrıca teknolojiye de merakım var. Bu konularla ilgili makaleler yazmayı çok isterim. Şimdi sizin onayınızla makale yazmak istiyorum. Saygılar.
rifat.ozturk

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba 17 yaşımda olup bir anadolu lisesi öğrencisiyim. Düşüncelerimi genellikle konuşmak yerine yazı olarak kağıda döktüğüm için yazmayı çok seviyorum. Oyun, teknoloji, sinema, edebiyat yani genel olarak günümüz gençliğine hitap eden yazılar yazmaya özen gösteriyorum. Okulumda yapılmış olan şiir, kompozisyon gibi yarışmalara genel olarak katılmadığım ancak hobi olarak kendi çapımda yazdığım yazılarım vardır. Şimdi de yazmış ve yazılacak olan yazılarımı siz değerli okuyuculara sunmak istiyorum. Saygılarımı sunuyorum.
khrmn_yunusemre

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba, 14 yaşında, teknoloji ile aram çok iyi. Ayrıca okulumda türkçe öğretmenleri tarafından yazımlarım beğeniyle karşılanıyor. Ufak makaleler yazdım, Türkçe olmak üzere. Artık hobi olarak yaptığım işi profesyonelliğe dökmek istiyorum. Sevgiler 
Bu mesaj khrmn_yunusemre tarafından 25.06.2018 14:55:12 tarihinde değiştirildi.
Saitbayri

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba iyi makale yöneticileri 18 yaşındayım ve adım Sait Bayri yaptığım başvuru reddedildi oysaki birçok deneyelerimle makale yazıyordum ve bu işten para kazanmak için buraya başlıcaktım ancak ve ancak beni nasıl redd ettiniz bilmiyorum beni nasıl yeniden başvuru yapabilceğimi bilmiyorum arz ederim saygılarımla ...
hasandemirtas

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhabalar Ben Hasan Demirtaş. 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. En sevdiğim iş olarak yazı yazmayı ve içerik üretmeyi seven biriyim. Kendimce hayatımda belirili konularda belirli tecrübeler edindiğimi düşünüyorum ve tecrübelerimle kendime olumlu yönler sağladığım gibi olumsuzluklarla da karşı karşıya kaldım. Tercih ettiğim kategorilerin hepsinde 0 bir bilgimin olduğunu tabi ki düşünmüyorum ama yazdığım yazılarla kendimi ifade edebilen ve bunu beğenen ve beğendirebilen biriyim. Okulumda yapılan kompozisyon yarışmalarına katılımım her zaman oldu ve kompozisyon yarışmaları bilgisi geldiği anda bana ulaşılırdı yazacak mısın diye. O yüzden bu mecrada da tutunabileceği mi düşünüyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Sayın Saitbayri,

normalde paylaşmazdım ama sırf merak ettiğin için paylaşıyorum .

Gönderdiğin Başvuru: ''Çok şey bilirim ve yararlı bilgiler dir''

Bu başvurudan ne anlamamız gerekiyor? Çok şey bilmek iyi makale yazabileceğin anlamı taşımıyor. Sanırım bu paylaştığım konuyu da okumadınız.

Her başvuruyu kabul etmiyoruz. Sitemizde sadece iyi yazarları görmek istiyoruz.

Bu işte tecrübesiz olabilirsiniz, ilk kez yapacak da olabilirsiniz. Biz sizlere her konuda yardımcı oluyoruz zaten, ama kendinizi iyi ifade edebilmeli ve bizim istediğimiz kriterlere de uymanız gerekmektedir. 

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 25.06.2018 19:50:16 tarihinde değiştirildi.
_quantum_

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Öncelikle kendimi tanıtıyım adım Mert bir lise öğrencisiyim. Tüm dersler demeyelim ama dil ve anlatım dersinde kendimi başarılı buluyorum. Yaz kazana katılıp makale yazmamın amacı her bir öğrencinin isteği gibi cep harçlığı çıkarmak.
karakalem

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 13
6 yıl önce
_quantum_ burası iyimakale yaz kazan değil :) 
spedforce

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
merhaba, ismim alper 15 yaşında bir ogrenciyim, yaklaşık 5 aydır yazarim. bir sitem vardı, bir sorun çıktı ve kapandı. bende makale yazmaya karar verdim. isteğimi kabul ederseniz sevinirim...
Yanıt Yaz