● ● ● İyimakale Sertifikaları ● ● ●
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
● ● ● İyimakale Sertifikaları ● ● ●
6 yıl önce
Arkadaşlar merhaba,

yazarlığa yeni başlamış tecrübesi olmayan veya bu işi aylardır yapan ama belli başlı konularda bilgi eksikliği olan arkadaşlar için eğitim düzenlemeye karar verdik. Bu şekilde hem özellikle yeni yazarlar ve sürekli olumsuz yorum alan memnun kalınmayan arkadaşları da kazanmak adına düşünülmüş bir uygulamadır ve demo sürümüyle uygulamaya alınacaktır.

İlk aşamada 3 gönüllü arkadaş ile başlayacağız. Eğitim boyunca sizlere  Evren Emre Toprak (etoprak) arkadaşım eşlik edecek. Başarılı olan arkadaşların tıpkı Rütbe Sistemi gibi Profillerinde çeşitli Eğitim rütbeleri yer alacak. Çalışma demo çalışma olup neler yapabiliriz hep birlikte bakacağız.

Sizlere nasıl faydalı olabiliriz? Eğitimin detaylarında neler olsun istersiniz? Bu gibi konularda yorum yaparak sizlerde düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. 

Saygılarımla,
etoprak

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 28
6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar.

Dijital çağın özellikle pazarlama stratejileri geliştirebilme konusunda sonsuz olanak sağlaması, içerik yazarlığını tam zamanlı bir meslek haline getirdi. Fakat diğer birçok meslekte olduğu gibi, içerik yazarlığı da oldukça hassas dengeler üzerine kurulu.

Bu sebeple platforma daha fazla alıcı kazandırarak, burada tam zamanlı olarak içerik yazarlığı yapan veya yapmayı düşünen arkadaşlarımızın daha sık sipariş alabiliyor olmasını hedeflemekteyiz. Öncelikle tam donanımlı bir yazar kadrosu oluşturabilmek niyeti ile bu demo çalışmayı başlatmak istedik.

Gönüllü olmak isteyen veya istemeyen ya da alıcı veya satıcı tüm arkadaşlarımız, çalışmanın geneli hakkındaki öneri ve düşüncelerini bizimle paylaşabilir ve çalışmaya destek olabilirsiniz.
Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
6 yıl önce
Merhabalar,

Öncelikle bize böyle bir imkan sunduğu için İyi Makale yöneticilerine ve bu konuda desteğini esirgemeyen Evren beye teşekkürlerimi sunuyorum.

İnternet ortamında birçok makale sitesi içinden İyi Makale platformunu seçtiğim için ne kadar da isabetli bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım. Bu ekip içinde bulunmaktan da mutlu ve gururlu olduğumu belirtmek isterim.

Yaklaşık 1 yıla yakın bir süredir bu platformdayım. Bu işe, internet üzerinden para kazanma yollarını araştırırken başladım ve amacım ek gelir elde etmekti. Ancak, bir süre sonra bu işin yani yazarlığın ek gelir elde etmekten çok daha fazlası olduğunu gördüm. Kitap okumayı tutku derecesinde seven biri olduğum için, araştırma yapmak,  yeni şeyler öğrenmek ve bunları yazıya dökmek beni daha çok mutlu etmeye başladı. Burada sipariş verenlere kaliteli hizmet sunmak tek amacım oldu. Bundan sonra da bu doğrultuda çalışmalarıma devam edeceğim.

Saygılar ve Selamlar
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Merhaba, çok iyi düşünülmüş bir uygulama bu... Sadece yeni yazarlar için yapacağınız bir şey mi?
ahmt68liberty

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 27
6 yıl önce
Admin Bey ben bu eğitime katılmak istiyorum.

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
İlk aşama da gerçekten ihtiyacı olan yazarlar için düşünüyoruz.  Daha sonra genele yayabiliriz.  

O yüzden gönüllü yazarlarımız ile başlamayı düşünüyoruz.

ahmt68liberty Tabi ki ilk sıraya yazdım seni.

zeynepk

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
6 yıl önce
Ben de katılmak istiyorum
Bu mesaj zeynepk tarafından 28.05.2018 20:06:34 tarihinde değiştirildi.
Editör2

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 8
6 yıl önce
Bence herkesin bu gibi eğitimlere ihtiyacı var. Yazım hatalarından, anlatım bozukluklarına, içerikte SEO kurallarından daha birçok konuya kadar herkesin bir eksiği var dört dörtlük içerik hazırlayan sadece birkaç kişi var. Onaya gelen çoğu içeriği düzeltmek durumunda kalıyoruz.
  • 200 Kelime bir içerik hazırlıyorsunuz 20 kez ana kelimeyi kullanıyorsunuz.  (SEO Kuralları)
  • Araştırma yapmadan konuyu Google ye yazarak önünüze çıkan ilk kaynaktan içerik giriyorsunuz. (Doğru Bilgi Eksikliği)
  • Word kullanmadığınız için yazım hatası yapıyor farkında varmadan yükleme yapıyorsunuz ( Doğru araçlardan faydalanmama)
  • Özgün içerik nedir? Tam anlamıyla bilmiyor bir yerlerden alıntılar kopyalamalar yapıyorsunuz. (Özgünlük)
  • Gibi, Gibi daha uzatılabilir ne içlenmişim be :)
Seviyoruz hepinizi arkadaşlar ve hepinize faydalı olmak istiyoruz. Elimizden geldiğince bilgi aktarımı yapmaya çalışacağız. Öğrendiklerinizi emin olun sadece iyimakale de değil diğer işlerinizde de kullanabileceksiniz. Yazmaktan çekinmeyin forumda bile yazmaya çekiniyorsunuz çoğu kez kimseyi dışlamıyoruz merak etmeyin hepiniz bu ailenin birer parçasısınız ve emin olun bizler bu işi yapmaktan keyif alan kişileriz...


zeynepk Hanımla birlikte 2 oldu bir kişi daha geldiğinde belirlenen uygun bir tarihte ilk çalışmamızı yapacağız inşallah.


gulerunlu81

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 8
6 yıl önce
Merhaba, 
Ben de uzunca bir zamandır bu sitedeyim.  Özellikle teklif verdiğim siparişlerde bana katkısı olacak ve benim de katkı sağlayacağıma inandığım işleri seçmeye çalışıyorum. Benim naçizane eğitimle ilgili talebim özellikle seo makale yazımını öğrenme noktasında. Çok severek yazabileceğim konularda bu bilgi eksikliğimden dolayı teklif veremiyorum.Bu platformda eğitim konuları içine dahil edilirse çok güzel olur. Tabi imkanlar ölçüsünde. 
Ancak listeye girmeye talibim. Beni de eklerseniz sevinirim. 
etoprak

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 28
6 yıl önce
gulerunlu81 Öneriniz için teşekkür ederiz. Bizim de önceliğimiz, ihtiyaca yönelik bir süreç başlatmak. Kendi gözlemlerime göre bazı yazarlar, yazdıkları içerikleri neden yazdığını bilmiyor. Neden yazdığını bilmediği için, nasıl yazması gerektiği konusunda da emin olamıyor. Özellikle içeriğin optimizasyonu konusunda Onay beyin de dediği gibi çok ciddi problemler ortaya çıkabiliyor. Yani detaylı bir SEO açılımı, eğitimin büyük bir bölümünü kapsıyor. =)
Yanıt Yaz