★★★ Gündem Konuları - Hazır Makale Önerisi ★★★
imrenc

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 9
6 yıl önce
Fevzi bey ben sigortacıyım, oto expertiz, araç muayenesi, araç sigortaları gibi konulara vakıfım. İstediğiniz belli bir konu başlığı varsa yazabilirim.

fevziburada

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 30
6 yıl önce
Sayın İmren Ç. belirli bir konu vermek istemiyorum belirli konular verince yazarlar kısıtlanıyor, zaten öyle olsa sipariş açarım.  Ama otomobil kategorisini boş geçmiyorum hiç içerik eklendikçe alıyorum. Bahsettiğiniz konularda içerikler eklerseniz satın alacağımdan şüpheniz olmasın
imrenc

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 9
6 yıl önce
Teşekkürler, en yakın zaman da eklemeyi düşünüyorum.
vortex

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
İş fikirleri kategorisini de güncellerseniz iyi olur :)
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
6 yıl önce
Bu güzel başlık için teşekkürler. Genellikle sağlık, moda, kişisel bakım ve güzellik, teknoloji kategorilerinde makaleler yazıyorum. Ayrıca birçok kategori için makale yazdığım olmuştu. Ancak ilk üye olduğum günden beri, 'haftalık istatistikler' bölümünü hep kontrol etmişimdir. Bu vesileyle ilgi gören ve en çok satışın yapıldığı kategorileri öğrenmek mümkün oluyor. Bu site üzerinde yazarlık yaptığım için mutlu olduğumu da belirtmek isterim. Çok şükür alıcılar ve yazar arkadaşlar ile seviyeli iletişimler kurma şansım oldu. Elimden geleni yaparak, eleştiri yerine memnuniyet mesajları almak beni hep mutlu etti.

Birkaç aydır ciddi bir alerji nedeniyle hastaneden evime dönememiştim. Bugün yeniden geri dönüş yapıp, sizleri görebildiğim için sevinçliyim. Hem bunu belirtmiş olmak hem de yazılacak hazır makaleler hakkında fikir edinilmesi adına, 'haftalık istatistikler' bölümünün ara ara makale yazarları tarafından incelenmesi gerektiğini yazmak istedim.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Geçmiş olsun Samet, seni aramızda tekrar görmek güzel :) Evet Samet'in dediği gibi genel olarak en çok hangi kategori satılmış  istatistikler bölümünden görebilirsiniz. 

  • Müşterilerimizin istekleri ve gündemde ki gelişmeler doğrultusunda da ayrıca bu konudan ihtiyaç olan alanları yazmaktayız.
  • Şu sıralar Finans ve sağlık alanında makale ihtiyacı oldukça fazla, araştırma yapıp makale hazırlayan yazarlarımız için önerilir. 
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
6 yıl önce
Teşekkür ederim. Sizleri tekrardan görmekte çok güzel. Ayrıca benim önerdiğimin dışında olan önerileri, üyelerin de fikirlerini okudum ve ben de dikkate alacağım. Herkes birbirinden bir şeyler almalı. Bu başlık çok iyi olmuş o yüzden. Bunun için ayrıca teşekkürler.
yzartrgg

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
Saat konusunda makalem var bakabilirsiniz
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Bayram kredi Haberleri
Bayramla ilgili konular ekleyebilirsiniz. 
toyamak

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
6 yıl önce
İngilizce içeriklerde eksik var. İngilizce içerikler için de mi 100 kelime 1.20 TL?
Yanıt Yaz