Sisteme Eklenen Makalelerin Onay Süreci Uzuyor
BaykaE

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 14
Sisteme Eklenen Makalelerin Onay Süreci Uzuyor
4 yıl önce
Merhabalar.

Öncelikle normal şartlarda çok hızlı bir destek birimi bulunmasına karşın, son 10 gündür yaşadığım bir sıkıntı ile ilgili bilgi talebine ihtiyacım olduğunu söyleyerek başlayayım. Bilmiyorum sorun benden mi kaynaklanıyor ama son 10 gündür başlayan bir süreç sebebi ile sisteme yeri geldiğinde 12-14 saat önce eklediğim makaleleri takip etmek benim açımdan sorun oluyor. Bu sorunu her gün yaşadığımı fark ettim ve bilgi almak istedim. Ancak, daha önce de belirttiğim gibi destek ekibi normal şartlarda çok hızlı dönüş sağlarken, son 10 gündür açtığım destek taleplerine cevap da alamıyorum. Bu problem ne kadar sürecek? Neden kaynaklanıyor?

https://hizliresim.com/dUUGIP

Bu mesaj BaykaE tarafından 11.09.2020 17:27:41 tarihinde değiştirildi. Sebep:Görsel linki eklenme sebebi ile düzenlenmiştir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
4 yıl önce
Merhabalar,

mesajınızı cevapladım ama buradan da bilgi vereyim diğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi sahibi olsun. Özgünlük testini otomatik hale getirmiştik zaten sadece 1000 kelimeyi aşanlarda hata yazarsa bu makalenizde sorun olduğundan değil test edilemediğinden yazan bir uyarıdır. 1000 kelimeyi aşan makaleler parça parça tarafımızdan kontrol edilmekte onlar içinde otomatik kontrol çalışmaları devam etmektedir.  

Müşterilerde kurumsal ve normal üye olarak 2 farklı alıcı tipi oluşturduk. Kurumsal yetki verdiğimiz üyeler kendi  onaylarını isterse verebiliyor o an acil eklenen makaleyi kullanması gerekiyorsa onay olmasa da kullanabiliyor. Bu konuda geç teslim etmiş gibi olur mu durumuna düşmezsiniz. Eklediğiniz içeriğin onay aşamasında olduğu görünmektedir. 

Hızlı bir güncelleme dönemi geçiriyoruz yapılan bir kaç yeni uygulamayı da birazdan paylaşıyor olacağım. Ayrıca sistemi daha detaylı anlatan güncellenen uygulamaları daha iyi takip edebileceğiniz bir sayfayı da yarın aktif edeceğiz. Daha hızlı, daha güvenli ve daha kaliteli bir platform için çalışmalara devam...

Saygılarımla, 
Yanıt Yaz