Zamanında Teslim Edilmeyen İçerikler
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Zamanında Teslim Edilmeyen İçerikler
6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

aldığımız yeni bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. Siparişlere teklif iletirken süre de veriyorsunuz. Ama gördüğüm kadarıyla verdiği sürede teslim eden çok az yazar bulunmakta. Ya siparişi almak adına süreyi az verip nasılsa teslim ederim diyorsunuz ya da gerekli özeni göstermiyorsunuz, hatta elinde iş olduğu halde yeni işlere teklif ileten arkadaşlar var. Olumsuz durumların önüne geçmek ve üyelerimizin madur olmasını önlemek adına yeni bir karar aldık.

Bundan sonraki süreçte;

Elinde teslim edilmeyi bekleyen gecikmiş iş bulunan arkadaşların yeni işlere teklif iletilmesi yasaklanmıştır. 

Sistemsel olarak da bunun çalışmasını başlatacağız. Bu süreçte ben bizzat takip edeceğim. Ayrıca siparişlere teklif iletirken elinizde ki iş durumunu ve günlük yazabileceğiniz makale adetini göz önüne alarak mantıklı süreleri veriniz. 
Şuan sistemde devam eden siparişlerin yarısından çoğunun teslim süresi geçmiş. Bir aydır teslim edilmeyen içerikler var yapmayın arkadaşlar. İnsanların iyi niyetini suistimal etmeyin! 

Görüşü, önerisi olan arkadaşlar varsa yazabilir.

Tekrardan hayırlı bayramlar iyi çalışmalar dileriz. 
Bu mesaj iyimakale tarafından 16.06.2018 12:35:05 tarihinde değiştirildi.
Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
6 yıl önce
Merhaba,

Sorun
: Sistemde bazı siparişlere teklif veriyoruz, ancak siparişi açan uzun bir süre teklife yanıt vermiyor ve bu süre zarfında başka siparişlere de teklif veriyoruz. Yeni siparişi alıp tam yazmaya başlıyoruz, bir bakıyoruz bekleyen, eski teklif verdiğimiz sipariş onaylanıyor ve bu durumda biz zor durumda kalabiliyoruz.


Çözüm Önerisi
: Teklif verdiğimiz her siparişi profilimizden takip edebilme imkanımız olsa, yeni bir siparişe teklif verdiğimizde, bekleyen siparişe verdiğimiz teklifi iptal edebiliriz. Bekleyen siparişlere uzun süre dönülmeyince neye sipariş verdiğimizi biz de unutuyoruz.


Ayrıca, bazen “gün içinde teslim edilmesi gereken sipariş” diye siparişler açılıyor ve teklif veren arkadaşlar oluyor. Ancak, ne hikmetse acil olan o sipariş en az 10 gün sistemde kalıyor ve siparişi açan sisteme girip teklifleri değerlendirmiyor. Bunun önüne geçmek için de naçizane fikrim; bu tarz siparişlere verilen teklifler aynı gün onaylanmazsa, sipariş yönetim tarafından sistemden silinebilir.

Saygılarımla
Sevilgulce

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 22
6 yıl önce
Merhabalar tam Alperen14 arkadaşın dediklerini ben yazacaktım. Düşüncelerimi aynen anlatmış. Bazen teklif verdiğimiz bir sipariş günler sonra onaylanıyor biz de o anda elimizde olan işler yüzünden zor durumda kalıyoruz. Ayrıca arkadaşın dediği gibi bu geceye kadar teslim edebilecek arkadaşlar teklif versin diye sipariş açılıyor o sipariş günlerce aktif kalıyor. Ya da biz teklif veriyoruz yazabiliriz diye iki üç saat sonra onaylanıyor sonra acil yetişmesi lazım deniyor. Bu tarz siparişlerin belirli bir sürede silinmesi iyi olur bence de. Bir de yanlış hatırlamıyorsam bir sipariş iki gün sistemde kalıyordu iki gün içinde herhangi bir yazara onaylanmazsa silinmesi siparişe teklif veren yazarlar açısından iyi olur kanaatindeyim. İyi bayramlar :))
mhmmt

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 16
6 yıl önce
Ben şahsen bana güvenip işi teslim eden kişileri hiçbir zaman mağdur etmedim. Zamanında teslimat çok önemli bi konu. Gerekli tedbirlerin alınması uzun vadede herkes için olumlu olacaktır. Yönetimi destekliyorum. Öneriler: 1: Eklenen siparişler en fazla 2 gün kalmalı. 2 günden sonra otomatik silinmeli. Gerekirse yeniden sipariş olustursun. 2: Iş verene haber vermeksizin geciktirene ve mağdur edene kademeli cezalar verilsin. Mesela 2 gün teklif verememe gibi 3: Bir de bu tip yazarlar sitede ifşa edilebilir. Bu şekilde iş alma potansiyelleri azalmış olur
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
6 yıl önce
Bu yazilanlara ek olarak sunu soylemek istiyorum bazi durumlarda siparisi verenler toplu olarak veriyor mesela 20 makale diyor 5 gun veriyor ancak yazarla gorusmede zaman onemli degil deniyor. Tabi bu yazar icin iyi gibi ancak yeni duzenlemede bu uygun olmuyor. Bunun yerine siparis verenler toplu ilan yerine sayiyi azaltarak birkac siparise ciksalar daha uygun olur gibi geliyor.
Yanıt Yaz