Yeni Fiyat Politikası Hakkında
Şizofrenizma

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 10
7 yıl önce
Herkese hayırlı uğurlu olsun..
ladybugg

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
7 yıl önce
Alıcı olarak bu fiyat politikasını destekliyorum. Sistemdeki kaliteli, ahlaklı ve kalemi kuvvetli yazarlar, inşallah daha da çok kazanırlar. Hayırlı uğurlu olsun :)
Bu mesaj erkmylmz tarafından 14.08.2017 10:50:21 tarihinde değiştirildi.
no_education

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 59
7 yıl önce
Alıcı arkadaşların da bu değişimi desteklemesi gerçekten çok güzel bir şey. İyimakalenin atmış olduğu bu adımın çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Ufak bir değişim gibi görünse de yazarlar üzerinde çok etkili olacağını düşünüyorum. 1 TL net gelir bence yazarlar için psikolojik bir sınırdı. O sınırı geçtiğini bilen yazarlar artık çok daha iyi yazılar çıkaracaktır.
bakan1525

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 4
7 yıl önce
Mükemmel ve çok yerinde bir karar olmuş, bu sayede hem yazarlar psikolojik olarak daha istekli olacak ve daha hızlı ve verimli yazılar üretecek hem de alıcılar daha kaliteli yazıları çok fazla fiyat fark etmeksizin almış olacaktır. Bu karar sayesinde iş akışının da daha hızlı ve verimli şekilde işleyeceğini düşünüyorum ve bu güzel ve yerinde düzenleme için de iyi makaleye teşekkürlerimi sunuyorum.
Teşekkürler iyi makale...
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
7 yıl önce
Teşekkürler iyi makale
dsah

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 8
7 yıl önce
Kesinlikle çok iyi bir geliştirme olmuş. Miktar ne olursa olsun böyle bir değişikliğe gidilmiş olması harika, hem de benzer siteler yazarın emeğine hiç önem vermezken. Ayrıca devamlı çalıştığım alıcıların bu değişikliği desteklediğini görmek beni mutlu etti. Teşekkürler iyi makale, sevgiyle..
powofpen

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 35
7 yıl önce
Bu artış çok şeyi değiştirecektir. Tebrikler..
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
7 yıl önce
Bence güzel bir adım attınız. Zaten her yönüyle sevdiğim bir site ve yönetim. Bu da yazarlar için güzel bir jest oldu sanırım. Kendi adıma teşekkür ediyorum.
Yanıt Yaz