Yeni açaçağım site için makale yazacak arkadaşlar iyimakale üzerinden
mavikedi

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
4 yıl önce
Merhaba,önceden web sitesi için makale yazdığımı söylemek isterim.Bunun dışında,tecrübeme ve edebi zevkime güvendiğim için başvuru yapmak istedim.Önceden bir çok yarışmaya katıldım ve bir çoğundan geri dönüş aldım.Tecrübemi ve edebi zevkimi sizin makaleniz içinde kullanmak isterim tabi beni seçerseniz. Sağlıklı günler dilerim...
Bu mesaj Destek tarafından 27.03.2020 22:07:09 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazının Tamamı H1 olmamalı
no_education

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 59
4 yıl önce
Eğitim üzerine bir kategori olacaksa yardımcı olmak isterim.
semsinisa

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
4 yıl önce
Seo uyumuna ve anahtar kelime bütünlüğüne dikkat ederek makaleleri yazıyorum. Şu an birkaç yer ile çalışıyorum. Sizlere de yardımcı olmak isterim.
Ruhan

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
4 yıl önce
Hazır makalelerimi inceleyebilirsiniz. Hergün düzenli olarak farklı farklı konularda içerik hazırlayıp satışa sunuyorum
semsinisa

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
4 yıl önce
Siteniz hayırlısı olsun. Umarım hedefinize ulaşırsınız. Hedeflerinize ulaşabileceğiniz bu yolda size yardımcı olmak isterim.
sultana34

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 32
4 yıl önce
Merhaba, uzun zamandır içerik üretiyorum. Bunun haricinde kendi sitelerime ve sipariş üzerine benzer içerikler hazırladım. Güzellik uzmanıyım; özellikle sağlık ve finans konularına oldukça hakim olduğumu söyleyebilirim. Sağlık konusunda; özellikle psikoloji, doğal tedaviler gibi uzun araştırmalarım mevcut. Finansta ise; kripto para, döviz, borsa gibi konularda yardımcı olabilirim. Şuan yaklaşık 2 ay civarı sadece evde yazı yazacağım, sonrasında ana mesleğime döndüğümde akşamları yazarak devam edebiliriz. 
Yanıt Yaz