Yazarların Sıkıntıları
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
@anılçağlıyan Bu durumda alıcıya mesaj atarak keşke bunu benden istemediniz neden daha önce gerekli açıklamayı yapmadınız, deseydiniz. Şahsen emin olmak adına her zaman aldığım siparişlerde özel olarak istediğiniz bir şey var mı, diye sorarım. Bundan sonrasında eğer böyle olmayacaktı, derlerse bu onların sorunu olur. Ama size katılıyorum çünkü hem siparişte açıklama yapmayıp hem de sormadan mesajla bilgileri iletmeyen makale alıcıları bulunuyor. 
Bu mesaj Makaleyazarı33 tarafından 28.04.2018 11:09:11 tarihinde değiştirildi.
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Merhaba, gün geçmiyor ki İyi Makale üzerinden farklı bir sorun gündeme gelmesin! Rahatsız olduğum bir durumu dile getireceğim. Bazen makale alıcıları sipariş açmak yerine doğrudan yazara mesaj atmayı tercih ediyor. Ancak bunu yaparken ne selam ne sabah ne bir merhaba var! Tamam bir alışveriş söz konusu... Alınan makalelere para ödeniyor ama yani buradaki kimse robot değil! Yani para ödüyorum, canın isterse yazarsın, tavrı hiç hoş değil! Herkes için söylemiyorum bunu. Sistem üzerinden makale alan bazı kişilerin tavırları hiç hoş değil! Kibar bir şekilde gayet güzel çalışmalar yapılabilir. 
karakalem

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 13
6 yıl önce
Haklısın Merve, Selam bu arada :))
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Bahsettiğim bir laubalilik değildi @karakalem ölçülü davranmaktan yanayım. Tanımadığım insanlara asla sen diye ya da doğrudan ismiyle hitap etmem hanım ya da bey olarak hitap etmeyi tercih ederim. Aynı hassasiyeti karşı taraftan da beklerim.
moridant

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
Sayın İmren Ç, aslında konuyu tesadüfen okudum. Makalelerinizin hepsini aldım az önce. dikkatlice inceleyemedim ama elinize sağlık. Daha az bilinen tarifler yazabilirseniz denk geldikçe yine satın almak isterim. iyi çalışmalar
oskan

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
Hazır makale eklerken fiyat belirleyemiyor muyuz acaba. Sabit fiyat var anladığım kadarıyla. Bu da bizi çok uğraştıran zor konulardaki makalelerimizi buraya eklememizi engelliyor. Buna bir çözüm getirseniz çok memnun oluruz. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Merhaba oskan, evet hazır makale bölümünde 100 Kelime 1.20 TL sabit fiyat bulunmaktadır.  Hazır hemen al makaleler olduğundan uygun fiyat olmasına özen göstermekteyiz. O tür içerikleri sipariş ile yazmanız daha mantıklı olacaktır.

Yine de özel bir kategori oluşturabilir uzman makale adı altında gerçekten diğer makalelerden farklı olduğu düşünülen içerikleri ayrı bir bölümde listeleyebilir siniz. Bunları öneri bölümüne yazabilirsiniz :)

Saygılarımla, 
Bu mesaj iyimakale tarafından 09.05.2018 13:22:54 tarihinde değiştirildi.
Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
6 yıl önce
Bazı alıcılar yazarlar ile nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Yazarlara ödedikleri ücretlere bağış gözüyle bakıyorlar sanırım...
Yanıt Yaz