Yazarları Tanıyalım
FLEXHAYAT

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
Yazarları Tanıyalım
6 yıl önce
Ben buradan yazarlara seslenmek istiyorum. İşi verdiğim yazarı tanımak isterim. hangi okulu okumuş yada hala okuduğu okul bölümü. Satışını yaptığı yazılardan örnekleri görmek. Hangi konularda bilgi ve becerisi var.  Örneğin tıp öğrencisidir sağlık alanında iyi yazıları vardır. Bilgisayarcıdır teknoloji yazıları iyidir. Yada Kişi okumayı ve araştırmayı seven bir araştırmacıdır sosyologtur gibi bu yüzden profilinizde belirtmenizi rica ediyorum. 
BEN SAĞLIK SİTEM İÇİN SAĞLIK VE TIP OKUMUŞ VEYA ÇALIŞANINI ARIYORUM.
bgunes

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba ben ttıp fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim. Sitede yeni olmam nedeniyle bu sitede örnek göstereceğim makalelerim yok. Ancak kızlar soruyor sitesi editörüyüm. Sitede sağlık alanında ürettiğim içeriklerden birkaç tanesinin linkini buraya bırakıyorum. İyi günler dilerim. 
https://www.kizlarsoruyor.com/ozel-gunler-hijyen/a114986-regl-olmak-ya-da-olmamak-iste-butun-mesele-...
https://www.kizlarsoruyor.com/saglik/a114359-bircok-hastaliginizin-gizli-nedeni-sizdiran-bagirsak-se...
https://www.kizlarsoruyor.com/saglik/a113556-virusler-ile-kanserin-bir-iliskisi-olabilir-human-papil...
dilaaaa

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 14
6 yıl önce
sağlık meslek yüksek okulunda okudum
erkanca

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Saat 18.00'dan sonra makale yazabiliyorum. Benim makalelerim her zaman için organik boyuttadır. Uzun zamandır ek iş olarak makale yazarlığı yapıyorum. Kolay gelsin.
yzartrgg

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
Ben daha önce yazkazan sitesinde yazarlık yaptım. Fakat eğer hazır makaleler satılıyorsa bu site çok daha avantajlı. Çünkü hem ücreti daha fazla hem de konu zenginliği var. Yazkazanda sürekli uyarı veriyor ve düzeltme isteniyor. Her işi herkes yazamıyor. Ayrıca ücret ödeme konusunda alt limiti 200 TL yapıp ayda bir kez ödeme yapılıyor. Bu bakımdan bu siteyi sevdim. Bakalım makalelerim satılacak mı
Yanıt Yaz