Siparişler
umitsancakli

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 10
Siparişler
5 yıl önce
Siparişlere sürekli teklif vermem ve sipariş sahiplerine mesaj atmama rağmen biri bile olumsuz dönüş bile yapmıyor. Bence ara sıra farklı yazarlara da imkan verilmelidir. Yeni yazarlar olarak gölgede kalıyoruz. 11 tane hazır makale sattım ancak sipariş daha hiç alamadım.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
Merhaba Ümit,
sipariş veren müşterilerimiz genellikle deneyimli yazarları tercih etmektedir. 11 Adet makale satmanız güzel bir şey 11 Makale 11 Puan demek.
Puanın gereken baraja yükseldiği vakit eminim ki sipariş alacaksın.
İlgin ve alakan için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Erhan05

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 30
5 yıl önce
Merhabalar. Ümit Bey bu konuda çok haklı.
Belirli bir puana gelmekten bahsetmişsiniz ama o puan da alınan siparişlerle yükseliyor sonuç olarak sipariş olmadan puan biraz zor oluyor. 
Bu arada yeni olduğum halde site yöneticileri tarafından verilen yazılardan bir tanesini tamamladım site yöneticilerine teşekkür ederim imkan tanıyorlar.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
5 yıl önce
Merhabalar,

@umitsancakli 1 adet blog yazımız için teklifini onayladım güzel bir yazı bekliyorum yorumu ona göre yaparım :)
Yeni yazarlar her zaman 1-0 yenik başlar ama gerçekten iyi yazan arkadaşlarımız kısa sürede fark edilebiliyor. Bunun en iyi örneklerinden biri @msezen'dir. Üye olalı 3 ay olmadı ama 2 aydır top 10'da birinciliği bırakmıyor.

Yine de bu konuda çalışmalarımız var yeni yılda ilanlara teklif verebilmenin yanı sıra hemen al işleri de teklif vermeden alabileceksiniz. Yazdığınız içeriğin onay alması yeterli olacaktır yeni üye, eski üye ayrımı olmayacaktır. 

@Erhan05 ne demek rica ederim. Her zaman açılan siparişlerimizi farklı üyelerimize veriyoruz, güzel bir çalışmaydı başarılar dileriz. 
Bu mesaj Moderatör tarafından 15.12.2018 00:55:34 tarihinde değiştirildi.
msezen

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
5 yıl önce
Merhabalar, 
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Bu siteye ilk kaydolduğum zaman ben de '' Tekliflere olumlu yanıt verilmeme '' konusunda tereddüt yaşamıştım. Ancak birçok makale alıcısı şans verdi ve kendimi göstermeme vesile oldu. Yazılarımdan memnun kalan kullanıcıların olumlu yorumları ve bana tekrar şans vermeleri sayesinde kısa sürede profilimi güçlendirdim. Yazı yazmaya başladığım zaman birçok deneyimli yazar vardı ve kısa zaman içerisinde o yazarlar arasına dahil oldum. Bu yüzden asla pes etmemenizi ve siparişlere teklifleri iletmenizi tavsiye ederim. Belki süre uzayabilir ancak yazılarınız kaliteli olduğu sürece mutlaka fark edileceksinizdir.
İyi Makale sitesi son derece profesyonel ve kaliteli yöneticilerden oluşuyor. Her türlü soru ve soruna kısa sürede çözüm üretilerek cevap veriliyor. Birçok makale yazma sitesi ile kıyaslandığında hem sistem hem ödeme hem de yöneticilerin ilgili olmaları konularında İyi Makale sitesi farkını gösteriyor. Bu sistemde yer almamıza vesile olduğunuz ve sistemi sürekli olarak kullanıcılarınız lehine geliştirdiğiniz için tüm İyi Makele yöneticilerine teşekkür ediyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
5 yıl önce
Merhaba,
Ben de yönetim yenilik kazanmadan öncesinde üye olmuş bir yazarım. Açıkçası ilk etapta kendimle ilgili endişelerim oldu. Kendi yazdıklarıma güvensem dahi, bunları alıcılarla nasıl buluşturacağımı düşünüp duruyordum. Sonrasında ''Siparişler beklemeli ve hazır makaleler ile kendimi bir süre göstermeliyim.'' diye düşündüm. Bu düşüncem ise beni haklı çıkardı. Baktım ki, özel mesajlar yoluyla bile sipariş açabileceklerine dair iletiler yollayan müşterilerim oldu. Bu kişiler benim hazır makalelerimi aldıkları andan itibaren bana dönüş yapmaya başladılar. Elbette yeni bir yazarın şans görmesini çok istiyorum. Bunun örnekleri de bahsedildiği üzere İyi Makale üzerinde yer alıyor. Hepsi de yeni dönemde buraya katılmış ve çok başarılı ilerleyen yazarlar. Ayrıca yönetim üyeleri öyle mükemmel ki, onların desteği ile ileri adım atmamak mümkün değil. Gerekiyorsa bu tip sorularınızı her an sorun ve danışın. Size kesinlikle yol gösterici olacaklardır. Elbette bizler de nacizane deneyimlerimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Ben de kendi adıma hazır makaleler ile kaleminin gücünü göstermenden ve kalemine güvenin tam olduğu sürece siparişlere teklif vermekten yılmamandan yanayım. Hatta öyle bir şey yap ki; vereceğin teklifte kuracağın cümlelerin düzgünlüğü dahi alıcının seni istemesine sebep olsun. Bence bunu başarabilirsin. Hepimiz başarabiliriz. Unutmayalım ki, hepimiz ilk üye olduğumuzda yeni yazar kategorisindeydik. Herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar diliyorum.
Bu mesaj KurşunKalem tarafından 15.12.2018 03:37:37 tarihinde değiştirildi.
umitsancakli

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 10
5 yıl önce
Bu konuyu açtığımdan beri 5 tane sipariş aldım :) Buradan belirtmeliyim ki gerçekten bir yerden başlayınca çorap söküğü gibi gidiyor.
bluesdream

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 44
5 yıl önce
Ben de ilk başta bunu yaşadım, hazır makalelere yönelerek önümü açtım
Yanıt Yaz