Sipariş Verme Üslubu
SahafCelebi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 11
Sipariş Verme Üslubu
4 yıl önce
Sipariş veren arkadaşların açıklama kısmındaki "bilmiyorsanız yapmayın, şöyle şöyle olacaksa teklif yollamayın, vaktimi harcamayın, adam gibi yazın" vs şeklindeki üslubunun fazla saldırgan ve yanlış olduğunu düşünüyorum. Herkesin yaptıracağı işi önemsemesi ve ona göre bir yazar araması en doğal hakkı tabi ama bu durumu sipariş veren taraf olduğu için sinirli patron edasıyla esip savurmaya çevirmeye gerek yok bence. Daha nazikçe de anlatılabilecek meramın düşmanca bir edayla ifade edilmesi kanımca mod düşüren bir durum. Sonuçta hepimiz aynı platformda çalışıyoruz ve düşman değiliz. Saygılarımla.
Fitdanisman

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
4 yıl önce
İş verecek kişilerden biri olarak size hak veriyorum. Kimsenin egosuna yenilmemesi ve insanlıktan çıkmaması gerekir. 
SahafCelebi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 11
4 yıl önce
Teşekkür ederim anlayışlı ve hoşgörülü bakış açınız için.
no_education

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 59
4 yıl önce
Kesinlikle çok itici bir üslup. Son dönemde özellikle gözlemlediğim durumlardan biri ve bu kişilerin ilanlarına asla teklif vermiyorum. Herkes tarzına dikkat etmeli bence.
pembekalem

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 17
4 yıl önce
Gerçekten bu üslup meselesi dikkate alınmalı..
Teslim süresi yarım saat geçen bir siparişi iptal edip, üstüne ' teslim etmedi ' diye değerlendirme yapan, 'siparişi hazırlıyordum,keşke özelden mesaj atsaydınız' dediğim sipariş sahibinin yazdığı mesajı aynen kopyalıyorum..

------Bu sistemde teslim etme süreniz saati dakikası saniyesi yazıyor. Teslim etseydiniz. Beni ilgilendirmez yapacaktım edecektim demeniz. O saat geldiğinde etseydiniz.



Yanıt Yaz