sipariş teklifleri
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
sipariş teklifleri
6 yıl önce
Bu konuya daha öncede değinmiştim, tekrar hatırlatmak istiyorum. Sipariş makalelere verdiğimiz teklifleri takip edeceğimiz profil kısmında bir pencerenin eklenmesinin elzem bir uygulama olacağını ve acilen hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 
İguanabey

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 3
6 yıl önce
Siparişler de en fazla 1 hafta aktif kalmalı. Adam siparişi vermiş teklifi veriyoruz yanıt yok haftalardır duran siparişler var.
EzgiCz

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 5
6 yıl önce
Ben de msenel'e kesinlikle katılıyorum. Yazarların çok yoğun olduğu dönemler olabiliyor ve siparişleri takip etmekte zorlanabiliyoruz. Hem müşteriyi hem de kendimizi mağdur etmemek adına böyle bir uygulamanın hayata geçirilmesine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Merhabalar,

bu konuda çalışmayı başlattık gerekli güncellemeler yapılacaktır.

Saygılarımla, 
etoprak

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 28
6 yıl önce
Herkesin ortak şikayeti ''Teklifi veriyoruz, teklif bir hafta kalıyor onaylayan yok'' şeklinde fakat, açtığım siparişlere bir ay boyunca siparişi yazabileceğine inandığım bir yazardan teklif almadığım da oluyor. Üç tane teklif geliyor, onlar da zaten daha önce deneyip, kötü bir şekilde tecrübe ettiğim yazarlar ''olabiliyor.'' Uzun süre sipariş bekletme durumunu çok sık yapan biri olarak, bu konudaki tavrı üstüme alınmak istedim. Açıklamasını da yapmak istedim, yanlış anlaşılmasın.
Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
6 yıl önce
Evren bey, Benim sahsi kanaatim konunun sizinle ilgisi yok. İsmini burada telaffuz edip polemik yaratmak istemiyorum ama siparisler bolumunde 1 aydir bekleyen siparisler var. Ayrica bu siparisler toplu siparisler ve ben uzun zamandir takip ediyorum ama ne zaman onaylanacağını bilemedigim için teklif veremiyorum. Sanirim arkadaşların bahsettigi onlar. saygilarimla
baris.klk

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
6 yıl önce
Haftalardır bekleyen siparişler var. 2-3 gündür özellikle dikkat ediyorum yeni gelen ilk 5-6 sipariş içinde bir hareketlilik var. Diğerlerinde hala bir gelişme yok. Belli bir süreden sonra siparişi veren kişi uyarılıp ilanı yayından kaldırılmalı. Toplu bir iş alıp 1 hafta önceki bir işte bir anda kabul edilip bizleri zora sokabilme ihtimalide düşünülmeli
Yanıt Yaz