Paravan Sitelere Lütfen Dikkat Edin
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Paravan Sitelere Lütfen Dikkat Edin
9 yıl önce
Merhabalar,

Bu konuda hem gerçekten sessiz kalmakta zorlandığım hem de son günlerde çeşitli sitelere de verdiğimiz reklamlar ile aramıza katılan yeni yazarların artniyetli kişiler tarafından dolandırılmaması için yeniden bir açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum.

Bildiğiniz gibi son günlerde yeni moda; para kazanma hırsıyla birlikte hazır makale sistemi kurmaktır. Ancak bu sistemlerin ömürleri iki - üç ayı geçememekle beraber, site sahipleri kendilerine açtığı 5-6 ayrı hesap ile birlikte makale satın alabilecek ama makaleyi satın almadan öncede içeriğini görebilecek bir sistem arayışındadır.

Sistem içerisindeki tek alıcılar kendilerinin açtıkları sahte hesaplarla birlikte, daha önce yayınladıkları veya toplu olarak aldıkları makaleleri de sisteme yine sahte hesaplarla yükleyerek paravan sistem oluşturmakta ve yazarların emeklerini sömürmektedir. 

Ne yazık ki bu sayede insanoğlunun her geçen gün yozlaşan değerleri içerisine ticaret ahlakı da dahil olmuştur. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama her şeyden önce iyi bir insan olmayı en büyük erdem olarak kabul ettiğimden ve bunu başarabilmeyi amaçladığımdan, bu sistem içerisinde beraber çalıştığım, şahsen tanışma fırsatı olduğum veya iki kelam ettiğimiz bazı yazarların bu şekilde sömürülmesi karşısında elimden çaresiz bir biçimde izlemekten başka bir şey gelmiyor.

Son zamanlarda artan paravan siteler ve kötü insanlar nedeniyle de ipini koparan sitemizde spam mesaj göndermektedir. Özel bir mesaj gibi yazılan bu içerik, tatlı bir dil ile toplu olarak birçok kişiye gönderilmektedir.

Bu kötü insanların gönderdikleri mesajları her ne kadar sistemden kaldırıyor olsak bile, bu kişiler hizmet vermediğimiz sabah 4-5 gibi saatleri tercih ettiğinden dolayı mesajlar gönderilir, gönderilmez fark edemeyebiliyoruz. Bu yüzden lütfen bu şekilde bir içerik ile karşılaşırsanız, sistemin güvenilirliği konusunda bize mutlaka danışınız. 

Bizim değerlerimiz her zaman bellidir. Dürüst olmak ve ticareti ahlaklı bir şekilde gerçekleştirmektir. Bu değerlerimizden hiçbir bahane sebebiyle veya koşulda vazgeçmiyor olacağız. Bu yüzden bu tip sitelere yüklenen makaleleriniz, henüz o tarafta satılmadan bir şekilde kullanılmış olur ise ve burada satın alındığında makaleniz kopya içerik çıkar ise izlediğimiz politika bellidir.

Lütfen kendinizi kullandırtmayın, herhangi bir sorununuzda dilediğiniz zaman "destek" kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İyi günler, bol kazançlar dileriz.
Bu mesaj iyimakale tarafından 23.07.2015 10:03:46 tarihinde değiştirildi.
sedefhira

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 48
9 yıl önce
Uzun zamandır buradayım, iyi makale üzerine hiçbir site tanımam. Uyarılarınız çok güzel, ancak sizi dikkate almayıp dolandırılanlar için de yapacak birşey yok. Kendi düşen ağlamaz:)

Hayalci

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 82
9 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Bu tür kişiler zaman zaman gecenin geç saatlerinde mesaj yollayarak kendi sistemlerine davet ediyorlar. Ben hiçbir şekilde bu tür girişimlere güvenmiyorum. Özellikle yazarlığa yeni başlamış arkadaşlara da önerim bilmedikleri sitelere makale yüklememeleridir. İyimakale ailesi makale piyasasında şu an güvenilir ve zirvede olan tek işleyen sistemdir. Herkese kolay gelsin, bol kazançlar. 
ChatLaf

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 13
9 yıl önce
İyimakale Bir söz vardır bilirmisin Hayatta her şey olabilirsin; Fakat önemli olan hayatın içinde İNSAN olabilmektir... Malesef bu konuda size katılıyorum paranın iki yüzü vardır ve o para iki kardeşi bir birine düşman ettiren bir merattır.
Yanıt Yaz