Neden İyi Makale ?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Neden İyi Makale ?
10 yıl önce
Neden İyi Makale Sizce?

Alıcılar için? 
1- 7/24 hazır makale alımı ve kimseyle muhattap olmadan forum forum dolaşmadan uğraşmadan.
2- Kopya makale kaygısı olmadan ve anında kredi iadesi yapılır. 
3- Kolay kredi alımı.
4- Siparişleri otomatik açıp 2-3 saat içinde 50-60 yazardan süre ve teklif alma şansı.
5- Uygun fiyatlardan içerik alma
6-Yazar profillerinde yazar yorumları, kaç makale satmış, 10 referans linki. Tecrübeli yazar seçimi yapma şansı.
7-Destek kısmından istediğiniz konuda yardım alabilirsiniz.
8- Forumda makale yazarı ve editör iş ilanı açma şansı.
9- 1000+ yazar havuzundan aynı konuda farklı makale alma şansı.

Makale Yazarları ve Satanlar için?

1- 7/24 hazır makale ekleme özgürlüğü.
2- Ödeme garantisi ve dolandırılma şansının % sıfır olması(sistem otomatik olduğunda satılan makaleler ücreti otomatik hesabınıza yansır)
3- İstediği siparişe istediği gibi fiyat ve süre verme şansı.
4- Forumda yazar tanıtımı yapma şansı.
5- Kimseye ve siteye bağlı olmadan istediği zaman çalışma şansı.
6- Site site forum forum dolaşmadan alıcı bulma şansı.
7- Referans ve sattıkları makalelerin yorumlarını alıcı tarafında otomatik görünme özelliği. Alıcılara referans yorum gibi vakit kaybedici bilgileri göndermenize gerek kalmadan profilinizden her şey görünmektedir.
8- Sadece makale işlerinin olduğu bir site ve forum.

Sizlerde yorumlarınızı yapın listeye ekleyelim. Neden İyi Makale Sizce?
Bu mesaj iyimakale tarafından 31.03.2019 03:58:12 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Sizce neden iyi makale ?
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
10 yıl önce
Yazarlara diledikleri konularda yazma özgürlüğü tanınıyor. Bir süre sonra değişik konularda bir kültür birikiminiz oluşmaya başlıyor. Yani hem yazıyor, hem öğreniyor hem de yazarlığınızı geliştirme şansı yakalıyorsunuz. Bunun yanında sistem oturmuş ve teknik olarak düzenli bir şekilde işliyor. Ayrıca iyimakalede dürüst ve iyiniyetli bir çaba, kendini hemen fark ettiriyor. Sipariş yoluyla makale alıcıları ile kolaylıkla irtibat kurmak da iyimakalenin artıları arasında. Tüm bunların yanında burada sadece işinizi yapıyorsunuz, ciddiyet hakim ve işini ciddiye almayanların zaman içinde elendikleri, işini iyi yapanların ön plana çıktıkları üstü kapalı bir sistem de kendini hissettiriyor. Makale fiyatlarının piyasa ortalamasına göre iyi olması, istenilen zamanda destek sağlanması, sistem ile ilgili sorularımıza ya da sorunlarımıza hemen yanıt verilmesi iyi niyetli bir çaba da sitenin bir başka avantajı. Ama kendi açımdan iyimakalede en çok beğendiğim taraf, burada sadece iyi yazan kazanıyor.
dbul

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 64
10 yıl önce
Burası çok beğendiğim ve arkadaşlarıma da önerdiğim bir sitedir. Alıcı olarak birtakım avantajlarını sıralayabilirim, fakat olayı özele indirgediğimde dört dörtlük bir destek sisteminin olması benim gözümde burayı benzer servislerden üstün kılıyor. 

Bunun haricinde yine alıcı olarak olaya baktığımda;

  • Burada bir günde istediğiniz kadar makale siparişi verebilirsiniz. 
  • Bir yazar işini zamanında teslim etmediğinde siparişi iptal eder ve başka bir yazarla çalışırsınız, böylece zaman kaybınız olmaz.
  • İyimakale sizin yerinize özgünlük kontrolü yapar bu yüzden yükünüz hafifler, sadece tanımadığınız yazarların yazılarını kontrol edersiniz.
  • Bir süre sonra yazarları tanımaya başlıyorsunuz ve kimin ne tür makaleleri başarıyla yazabileceğini az çok tahmin edebiliyorsunuz. (yalnız bazı arkadaşlar çok iş alıp sonra yetiştiremeyip başkasına veriyorlar bunu yapmalarını kesinlikle önermiyorum, bence marka değerlerini kaybediyorlar, zaten bir süre sonra bir yazıya bakıp da bu yazıyı bu kişi yazmış veya yazmamış diyebiliyorsunuz)
  • En iyi taraflarından biri de burada bazı konularda uzmanlaşmış arkadaşları keşfedebiliyorsunuz ve arama motorunun gözünde çok değerli olan uzmanı tarafından yazılmış makale satın alabiliyorsunuz. Bu tür yazılar meraklısı tarafından yazılmış yazılara göre yarışa birkaç puan önde başlarlar.
Belki affiliate sistemi yapıp daha geliştirilebilir şu kadar alışveriş yapan üye getirene şu kadar kredi gibi...
Başarılar

Bu mesaj dbul tarafından 10.07.2014 09:55:14 tarihinde değiştirildi.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 82
10 yıl önce
İnternet ortamında üyelik sistemiyle çalışan birçok makale sitesi var. Onlarda olmayan ama iyimakale de olan bir özellikte ben ekleyeyim: Diğer sitelerde bir siparişe teklif verdiğinizde 30 gün hatta 50 gün sonra sonuçlanırken, iyimakalede  3-5 günde bu süreç neticelenmekte... Bu da yeterince iyi bir ayırt edici özellik... 
Herkese kolay gelsin...

Yanıt Yaz