Meltemsacbek'e Dikkatli Olunuz.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Meltemsacbek'e Dikkatli Olunuz.
9 yıl önce
Merhabalar,

Bir süredir sistemimiz içerisinde sahte hesaplar açarak yazarları dolandırmaya çalışan bu kişiye karşı dikkatli olunuz lütfen.


kır8

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 11
9 yıl önce
Meltemsaçbek olduğunu nerden anlıcam derseniz şöyle soyliyim moda blogu var kıyafetler hakkında resim içerikli yazılar yazabilecek yazar arıyor ve aylık 1.400 ödeme diyor. Bunu diyen meltemsacbek kanmayın.
arikan06

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 12
9 yıl önce
Uyarınız için teşekkür ederiz. Herkesin bu emek sömürücülerine karşı dikkatli olmalarını tavsiye ederim. İyimakale platformu makale yazarları için güvenli olan bir platformdur. İyimakale platformu dışında çalışılmamasını uzun zamandır gördüm. Tüm yazar arkadaşlara başarılar dilerim. İyimakale Platformuna teşekkürler.
megane

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
9 yıl önce
Bu kişiyle bende çalışmaya başlamıştım. 10 gündür özgün makale yazıyorum ve ödeme konusunu sürekli oyaladığı gibi benim gibi 5 6 yazarı daha dolandırdı. Hiç bişekilde hiçbir ödeme alamadık. Bu hesapları açan şahıs Furkan Demirci, meltem hanımıda kullanıyor kendisiyle görüştüm ben onun adını kullanıyor ama arka plandaki kişi furkan demirci bana gelen mailleri araştırıp buldum. Ağır dolandırıcı öyle böyle dğeil. Kesinlikle ticaret yapmayınız.
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Mail adreslerini burada ifşa ederseniz, başka arkadaşlar önlemini almış olur.
Bu arada, Furkan Demirci adı çok tanıdık.
Bir ara burada yazarlık yapmış mıydı kişi acaba?
megane

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
9 yıl önce
Benimle info@kampanyamerkez.com bu mail adresi ve meltembeksac skype adresi üzerinden iletişime geçti. Daha önce kampanyamerkezi için yzı yazdırmış ödeme yapmamış r10 da şikayet var hakkında. Şimdide başka birinin ismini kullanarak devam etmeye çalışıyodu uyanık. 15 gündür 200 e yakın özgün yazı yazdırdı bize ama hesabını verecek.
Yanıt Yaz