Makale Fiyatları
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Makale Fiyatları
9 yıl önce
Makale Fiyatlarını 2 aylık bir kampanaya ile yüzde 20 indirim yapmayı planlıyoruz. Hem sitede biraz daha hareketlilik olur. Ayrıca bazı yazarların piyasada 0,40,0,50,0,60 tl  makale yazdığını biliyoruz. Sitemizde amacımız tüm yazarların değerinde makale yazmasıdır. Ama son zamanlarda 0,50 tl makale yazan yazarlar ve sonrada ya kazanamıyoruz kullanılıyoruz şikayetleri oluyor.
Emeğinize sahip çıkın arkadaşlar biz mümkün olduğunca yazar yanındayız ama yazarlar kendi haklarını da korumalılar. 
ugurkuyumcu

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 10
9 yıl önce
Merhabalar özgün kaliteli olduktan sonra 100 kelimeye 1 tl vermek çok mantıklı. Şahsen ben size katılıyorum iki tarafın emeği içinde kalitenin bozulmaması için de en az 100 kelime 1 tl den ben almayı uygun görüyorum. Ancak kalite bozulursa tabiki bu fiyatlar yüksek kaçar bunun yanında çok kaliteli makalelerde 1.5 tl bile olabilir. Yazar olmadığım için bilemiyorum hazır makaleler kısmına makele girerken çarpan girilebiliyor mu makale fiyatlarını kaliteli makaleler için en azından daha yüksek girilebilse yazılarda kalitede artar diye düşünüyorum. Bunun yanında paypal ile para eklerken en fazla 25 kredi eklenebiliyor. Rica etsem onu en azından 100 tl ye çekebilirmisiniz aynı günde 10-15 defa 25 tl ekleyip çok zaman kaybı oluyor ve bazen kredi kartıda hata verebiliyor. Saygılar
Eaks

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 24
9 yıl önce
şahsen %20'lik indirimin yazarların kazancını baltalayacağını düşünüyorum. Siz her ne kadar 2 aylık bir süreç deseniz de alıcı bu fiyatları sürekli isteyecektir. Ayrıca iyimakale.com'un diğer sitelerden farklı olduğunu düşünenlerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. Böyle bir uygulama her ay sadece 1 hafta süreyle olursa kabulümdür fakat 2 ay uzun bir süre dediğim gibi. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Bence de bir kampanya yapmak güzel bir fikir, ancak süreyi uzun tutmamakta yarar var. Bir veya en çok iki haftalık bir kampanya güzel olur derim.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
2 haftalık yapabiliriz ozaman ne dersiniz? 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Bence güzel olur.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
9 yıl önce
Bence 2 haftada duyulup yayılması için çok kısa olabilir, 4 hafta yani 1 ay yapılabilir bence. Aralık sonuna kadar bunun duyulması beklenir. Ocakta başlanır Şubata kadar 1 ay sürebilir. 
Ayrıca bir tür anket açılsa hem katılımcı daha fazla olur, kitlenin genel isteği daha rahat anlaşılabilir hem analiz etmek daha rahat olur diye düşünüyorum :) 
Ayberk-2014

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 47
9 yıl önce
Evet 2 hafta iyi.2 ay çok uzun olur.
espina

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
9 yıl önce
yeni yıla özel bir kampanya mantıklı.site için de güzel bir etkinlik olur.bence de uygun.
mucahit_g

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
9 yıl önce
kampanya öncesinde ve kampanya devam ederken iyi reklam yapılırsa faydalı olabilir.
Yanıt Yaz