Makale Cafe Kuralları
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Ayrıca çok sevindim. :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Arkadaşlar makalecafeye makale eklerken resimlerin boyutunu 600x450 yapabilirsiniz(Örnek:http://www.makalecafe.com/lazeri-kim-buldu/) Video ekleycekseniz videoların boyutuda  600x450 yaparak sitedeki ve makaledeki düzeni sağlamış oluruz. 
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
9 yıl önce
İnsanların özellikle kendisi tarafından Youtube'a yüklenmiş videoları falan yayınlamak sıkıntı olmaz yani hocam, sonuçta Youtube'dan alıntı yaparak yayınlamış oluyorsunuz örneğin http://www.youtube.com/watch?v=0MByAfpNXe4&feature=share şu videoyu sitenizde yayınlamak bir sıkıntı olmaz. Ama atıyorum Kurtlar Vadisi Pusu diyelim. Bu normalde Warez içerik, youtube da ararsanız yayınlandıktan 2-3 gün içinde bulabilirsiniz ama bunu sitenize koymanız doğru olmayabilir. Ki zaten Youtube kısa süre içerisinde kaldırır bu tür videoları sitenizden de kalkmış olur. Yani Youtube zaten adamların (Google'ın) kendi sitesi bir sıkıntı oluşturmaz youtube videoları, siz yine de telif konusunda çelişkili olan video eklemeyin :)
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g
Böyle bir videodan dolayı sıkıntı yaşar mıyım sizce?
banu

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 7
9 yıl önce
Bende Gökhan Beyin kendi görüşleriyle oluşturduğu kurallar listesine katılıyorum. Oldukça makul ve uygun. Özellikle bir dayatma olmadan yazılacak her makale çok daha kaliteli olacaktır. 
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
9 yıl önce
moon22 Bence bir sorun yaşamazsınız.

banu Görüşlerime katılmanıza sevindim.

iyimakale, hocam peki, bir ayda en az 12 makale dedik, ya da kasım ayına kadar 6 makale ekleyin ki herkes eşit makale ile başlasın dediniz, bu kurallara uymayan yazarlar için yaptırım ne olacaktır? Çünkü daha fazla makale ekleyip kurala uyanlara haksızlık olabilir.

Arkadaşlar bu yaptırım konusunda sizlerin görüşleri nedir?

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Kuralları güncelledim. 1 Kasıma 8 gün var tüm arkadaşlar bunu tamamlayacaktır. Tüm yazarlar zaten bu sitenin en iyi yazarlarından 1 Kasıma kadar tüm yazarlar 6 makale ekleyerek sorumluluklarını yerine getireceklerdir. Ufak tefek sorunları 15 yazar arasında rahatça çözebiliriz. 

Yani başvuruları ve tanıdığınız kaliteli yazarları önerin hep beraber değerlendirelim 5 yazar kontejanı vardır. 

15 Yazar Listesi;

iyimakale,gosuhasu,moon22,tughanalpaslan ,yasmin86 ,Şafak Vakti ,bsahiner,kader,MjBolubeyi ,silver34,xtreal,dopamin,pervin,Mlkmhmt ,fevzibuyuktas,

yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Yeni katılmak isteyen arkadaşlar hakkında görüşlerimi bildirdim ben daha sonra tekrar katılmak isteyen oldu mu bilmiyorum?
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
9 yıl önce
Yazdığımız yazıların kaç kez okunduğunu görebilme ihtimalimiz var mı? Ben çok merak ediyorumda :)
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
9 yıl önce
Görüyormuşuz zaten şimdi gördüm:)
Yanıt Yaz