Makale Cafe Kuralları
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Sorumluluğunu yerine getiremeyen veya farklı nedenlerden ayrılmak isteyen arkadaşlara ekledikleri makale ücretlerini ödeyip sistemden çıkmasına izin verilir. 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Ben bu gün tamamladım bundan sonra daha dikkatli olup zamana yayacağım. Ben bu kadar yoğunken bunu yapabildiysem tüm arkadaşlarım da aynısını yapabilir.

bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Hangi arkadaş ne kadar eksik kaldı bilmiyorum ama bence işi ciddiye almakta yarar var.
Daha ilk günden bu şekilde davranırsak ilerisini düşünemiyorum bile.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Size katılıyorum Birol Bey, çok haklısınız. Ortaya kaliteli bir şeyler çıkarmak için herkesin aynı derecede özen göstermesi ve zaman zaman fedakarlık etmesi gerekiyor. Nasıl ki yöneticimiz her makaleyi tek tek inceleyip eksik kalan yerleri tamamlayıp titizlik ile çalışıyorsa bizim de aynı derecede titiz davranmamız gerekiyor. 
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 65
9 yıl önce
Bende şuan tamamlamış bulunmaktayım. Yasemin Hanım ve Birol Bey'in dediklerine katılıyorum. Ciddiye alınması, özen gösterilmesi ve gerektiğinde fedakarlık edilmesi geren bir iş.  Bende yoğunluktan dolayı geç eklemek zorunda kaldım ama artık bende dikkatli bir şekilde erkenden ekleyip, zamana yayacağım.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 29.11.2014 18:32:27 tarihinde değiştirildi.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
9 yıl önce
Bence herkes titizlikle ekliyor. Grupsak eğer eklemeyenler eklesin, titiz davransın demek yerine. İşleri vadır eklerler nasıl olsa diye düşünmek lazım zaten sürekli olarak hatırlatma yapılıyor. Tekrar tekrar bizlerinde söylemesine gerek yok.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Eklemeyen var mı yok mu bilmiyorum Melikeciğim ama şurada son 1 gün kalmış artık herkesin eklemesi gerekiyor. Benimde çok mühim işlerim vardı hala da var ama eklemelerimi yaptım. Sen ben ya da bir başkası nasıl yapıyorsa bunu herkesin yapmasını istemek de en doğal hakkımız. Bunu kendi sitemizin iyiliği için istiyoruz herkes adına yani. Kaldı ki bütün grup aradaşlarım o 17 makaleyi en fazla 2 gün içinde tamamlama kabiliyetine sahip yetenekli insanlar. 2 gün de fedakarlık her şekilde yapılabilir bence, önemli bir sağlık sorunu yoksa tabi. Neyse bunlar benim düşüncelerim 
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
9 yıl önce
senin ne kadar yoğun tempoda çalıştığını biliyorum. Mahçup olmamak için 2 güne nasıl sığdırdığınıda tahmin edebiliyorum. Ancak bana göre ekleyin diye diretmek bize düşmez sonuçta herkes kendinden sorumlu. Eklemeyen ekleyemeyecek olan veya vazgeçenler zaten aramızdan ayrılırlar. Bu sebepten ötürü bende kendi düşüncelerimi paylaştım canım benim.Yoksa yanlış anlamanı istemem, Genel olarak konuştum çünkü kaç yaşına gelmiş insanlara bu şekilde hitap etmek benim kişiliğime göre akıl vermeye girer. Ve ben bunun yapılmasını doğru görmüyorum. 
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
9 yıl önce
Arkadaşlar, fedakarlık yapılması gerektiği yönünde görüşlerinize katılıyorum ancak ilk ay, acemilik dönemi biraz daha ılımlı olabiliriz bence. Ayrıca yazılan makalelerin geneli çok kaliteli, arkadaşlarım özenerek yazıyor, güzel konular seçiyor, buna seviniyorum. Böyle bir tempoda başarılı olacağımıza inanıyorum, bir de şahsi görüşüm  her türlü konuda yazmak yerine, herkes kendini daha yetkin hissettiği bir konu ya da alana ağırlık verirse çok daha iyi olabilir...   Herkese iyi çalışmalar.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Ben iyimakele sitesinin de oluşmasında kendi payıma biraz çaba gösterdim. Şu anda da editörlüğünü yapıyorum zaten. Bu nedenleyeni sitede çaba göstermek konusunda söz söyleme cüreti gösterdim. Kimsenin alınmasına gerek yok. Lütfen beni hem sitenin bir yazarı hem de yönetimin bir parçası olarak kabul edin. Saygılarımla,
Yanıt Yaz