Kitap Tanıtımları Hakkında Yazabilecek Yazarlar
emeraldtuba

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 20
9 yıl önce
Merhaba 12 yıldır düzenli olarak kitap okuyan biriyim. 1 senedir de makale yazıyorum. 
Okuduğum kitaplardan bazıları

Kürk Mantolu Madonna Sabahattin Ali
Soğuk Kahve Ahmet Batman
Sabah Uykum Ahmet Batman
Şeker Portakalı
Sefiller
Nutuk
Piraye Canan Tan
Her şey seninle başlar Mümin Sekman
Küçük Prens
Kuyucaklı Yusuf
Kumral Ada Mavi Tuna
İnce Memed 1
Madam Bovary
Fatih Harbiye
Monte Cristo Kontu
Küçük Prens
Siyah Kan 
Çalıkuşu
Yüreğim Seni Çok Sevdi
Eroinle Dans Canan Tan


edanurerarslan

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
9 yıl önce
Merhaba, böyle bir proje içerisinde yer almaktan memnuniyet duyarım. Sitenin henüz yeni uyesiyim fakat okuduğum okullar itibariyle makale yazmaktan zevk alan ve bunu gerek sinema gerek siyaset gibi konularda kendimi geliştirebilmek adına yıllardır bir yol olarak kullanmaktayım. Bu yıl itibariyle Sosyoloji bölümü ögrencisiyim. Okuduğum kitaplar psikoloji, sosyoloji, felsefe, siyaset ve sinema üzerine yoğunlukta bulunmaktadır. Bunlardan bazıları: Freud'un eserleri(Musa ve Tek Tanrılı Din, Psikanalize Giriş,Totem ve Tabu, Düşlerin Yorumu) Anthony Burgess-Otomatik Portakal Gabriel Marquez'in piyasadaki tüm eserleri Immanuel Kant- Eğitim Üzerine Salinger-Yükseltin Tavan Kirişlerinin Ustalar-Seymour Bir giriş, Franny ve Zooey Albert Camus-Başkaldıran İnsan,Yabancı,Sisifos Söyleni, Veba. Latin Amerika Tarihi- John Chasteen Richard Folk-Dünya Düzeni Nereye? Gündüz Vassaf-Cehenneme Övgü Pek çok Türk köşeyazarinin eserine de aşinayım. Daha önce bir siteye biyografi yazarlığı yaptım. İyi günler dilerim.
Bu mesaj edanurerarslan tarafından 31.07.2015 18:18:42 tarihinde değiştirildi. Sebep:Eksik bilgi
Cooljazz

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
9 yıl önce
Franz Kafka Dönüşüm    John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar    Stefan Zweig - Satranç   Jose Saramago - Bilinmeyen Adanın Öyküsü                                         Antoine de Saint-Exupery - Küçük Prens ve bunun gibi birçok dünya klasiği kitaplar okudum siteye yeni üye oldum tutunmak istiyorum.Keşfeden olursa uzun yıllar makale yazabilirim.Mesajlarınızı bekliyorum.
Prof

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 11
9 yıl önce
Uzun süredir -okumaya söktüğüm tarih- kitap okuyorum. Okuyup unuttuğum kitap sayısı hatırladıklarımdan fazladır. Bu konuda iddalıyım. Tanıtım yazıları olacağı için özetlere nazaran daha rahat yazabileceğimi düşünüyorum. Okuduğum tüm kitapları buraya yazmam maalesef. Hatta tüm yazarları bile yazmam. Şu an aklıma gelen yazarları paylaşayım sizinle. 

Yabancı yazarlar: , Arthur Conan Doyle, Alexandre Dumas, George R.R. Martin, Tolstoy,  Peter Drucker,  Tony Buzan, Anthony Robins, J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling, Alphonse Daudet, Kafka, R.Dobelli, David Eagleman, Gogol, Agatha Christie, Robert L. Stevenson, Çehov, Shakespeare, Montaigne, Charles Dickens, Stendhal, Anna Seghers, j.P. Sartre, Balzac,J. Verne, Elanor H.Porter, Howard Plyle, Herman Melville, ...

Yerli yazarlar: Ömer Seyfettin, Ziya Gökalp, Ahmet Şerif İzgören,Mümin Sekman, Rıfat Ilgaz, Sabahattin Ali, Yaşar Kemal, Yakup Kadri,Halide Edip, Oğuz Atay, Namık Kemal, Şinasi, Recaizade M. Ekrem, Nabızade Nazım, Muallim Naci, M.Akif, Necip Fazıl,Nazım Hikmet, İskender Pala, Ayşe Kulin,Elif Şafak, Reşat Nuri, Talha Uğurluel, Mehmet Önder,...

Şu an anımsayabildiklerim bunlar.



aysu

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Merhaba, tam aradığım bir konu diyebilirim. Okuduğum kitapların ne kadar olduğunu hatırlamıyorum bile. Klasiklerden daha çok kitap okudum, şuan 2 tane kitabı aynı anda okuyorum hatta. Haftada 2 kitap bitirmiş oluyorum nerdeyse. Bazı psikolojik ve ağır kitaplar okumuşluğum da var. Her türlü kitap hakkında yazabilirim. Saygılar...
aysu

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Mesela Nitsşenin, Dostoyevskinin, Cek Londonun, Jül Vernin, Con Maksvelin, Qarcia Marquezin, Folknerin, Kafkanın, Oskar Uayladın, Herman Hessenin, Tolstoyun ve daha bir çok klasiğin kitaplarını okudum. Okumaya devam ettiğim için uzun süre bu konu hakkında makaleler yazabilirim. Zaten evimiz bir kütüphane ve lazım olacak kitapları da okuyabilirim gerekirse.
abba64

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
9 yıl önce
YAZAR ARKADAŞLARA:

Eğer yanılmıyorsam kitap özetleri ile ilgili siparişler, ilgili bölüme eklenmiş durumda. İstediğiniz kitapların özetleri için teklif verebiliyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu forumda bahsi geçen makale içeriğinin siparişleri onlar. Tabii site yönetimindeki yetkililerin bir açıklama yapması daha doğru olacaktır.
dduru

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 12
9 yıl önce
merhabalar hali hazırda siteye oğuz atay tutnamayanlar ve gabriel garcia marquez in yüzyıllık yalnızlık kitapları hakkında tanıtım yazıları ekledim.
belki iş için referans oluşturabilir diye linklerini paylaşıyorum. projede yer almak isterim.
http://www.iyimakale.com/panel/makale/oku/35533
http://www.iyimakale.com/panel/makale/oku/35601
diyetisyen dilek

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Sizinle birlikte calismayi cok isterim. http://1000kitap.com/dytdilek üye oldugum kitap okuma sitesidir. Profilim ve okudugum kitaplari görebilirsiniz.
Bilgin

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 4
9 yıl önce
Merhaba, kitap okumadan gün geçirmeyen bir makale yazarı için çekici bir proje.
Okuduğum kitaplardan birkaç örnek: Suskunlar , Felsefenin Tesellisi, İklimler, Doğu Öyküleri, Fusus'ül Hikem, Çöl Masalları, İskenderiye Dörtlüsü, Kolera Günlerinde Aşk, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, İnsan Ne İle Yaşar, The House of the Spirits, Satranç Ustası......
Yanıt Yaz