İyi Makale Eleştirisi
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
İyi Makale Eleştirisi
6 yıl önce
Öncelikle merhaba, burada yapacağım eleştirinin yapıcı olarak yazıldığının öncelikle bilinmesini istiyorum. İyi makale ailesi olarak zaman zaman sitenin daha işlevsel ve dinamik hale gelmesi açısından tarafımdan ve diğer aile üyeli tarafından çeşitli önerilerle, bazılarının uygulanması bazılarının da uygulanması neticesinde iyimakale.com sitesi bu günkü konumuna geldi. Öncelikle site yönetimi için düşündüklerimi söylemek istiyorum admin veya yönetici kim bu işlerle ilgileniyorsa son zamanlarda site ile olan ilginin az alduğunu veya yeterli zaman ayırmadıklarını/ayıramadıklarını düşünüyorum. Bu kadar yoğun çalışan ve geleceği olan bir sitenin daha dinamik olarak çalışması gerekir. Mesela onaylar çok geç veriliyor, halen makale yüklemede katagori sıkıntısı çekildiğini görüyorum. Yüklenen makalelerin düzgün yüklenmesine ve onay almasına rağmen sonradan bozulabildiğini görüyorum. Eğer profosyonelce çalışılacaksa kurumsallaşma dediğimiz unsurun buraya da uygulanması gerekiyor. Yoksa bir veya iki kişinin insiyatifine veya işlerin bırakılmasına kalırsa işleyiş günden güne hantallaşacağı muhakkaktır. Benim şimdilik gördüklerim ve düşündüklerim bu kadar. Zannediyorum diğer üyelerinde bu konuda yazacakları olacaktır. Yazdıklarımızın dikkate alınarak iyimakale ailesinin daha da iyi olacağı ümidiyle herkese iyi çalışmalar dilerim.....
eucgun

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
6 yıl önce
Merhaba,
Yapılan eleştiriler son derece yapıcı ve yerinde olmuş. Ben de mesela ayın 12 sinde bir siparişe teklif verdim ve bugün itibariyle teklifim hala beklemede. Sanırım benim teklifim onaylanmadan sipariş verilmiş olacak. Çünkü aynı günlerde verdiğim başka bir teklif de onaylanmadan sipariş sistemden gitti (ya geri çekildi ya da başka birine verilip kapatıldı). Ayrıca onaylanmamış bir makalem var ve silmek istiyorum ama nedense silme butonu çalışmıyor. Profosyenelleşmeye giden bir sitenin her gün daha iyi olması gerekirken, hantallaşırsa ben dahil herkes sonuçlarına üzülür. Freelancer olarak çalıştığımız ve dünya çapında siteler var. Gönül ister ki bizden de bir makale alım satım sitesi dünya çapında olsun ve değişik dillerde yazılmış makalelere ev sahipliği yapsın. Herkese kolay gelsin.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
Sayın msenel

teşekkürler her zaman düşüncelerinize değer verdik vermeye de devam edeceğiz. Onay sürecinin daha kısa sürmesi adına editör kadromuzu genişlettik. Duruma göre bir kaç arkadaşımıza daha görev verebiliriz. 

İçerik konusuna gelince sistemde o konuda herhangi bir hata bulunmuyor. Görseller tamamen yükleme yaptığınız siteyle alakalı bir durum. Link başarılı bir şekilde çalışırsa içerikte de görünmektedir. Ayrıca makale de kullandığınız görselleri mutlaka yazı altına indirme linki olarak ekleyiniz. Bu şekilde sorun yaşansa bile alan kişi görselleri kolayca temin edecektir. 

Sayın eucgun
verilen teklifler uzun süre kalıp güncelliğini yitirmesin diye siparişler maksimum 3 gün içerisinde sonuçlanmazsa tarafımızdan iptal edilmektedir.
Diğer sorununuza gelince onaylanmayan makalelerin silinmesini izin vermediğimiz için o link size çalışmıyor gibi görünebilir. İçerik tekrar eklendiğinde eski yazı kontrol ediliyor, o yüzden silinmiyor sadece siz görebiliyorsunuz zaten. Makalelerde ayırım da yapıldı artık onaylanan, satılan red olan içeriklerinizi ayrı ayrı kontrol edebilirsiniz. Onay almayan içeriklere bakıp hatalar daha kolay giderilecektir. 

Diğer sorunlarınız ve merak ettiğiniz konularda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla,
Yanıt Yaz