Hazır Makalelerin sistemde yığılmasını ve birikmesini önlemek için çözüm önerisi
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
Hazır Makalelerin sistemde yığılmasını ve birikmesini önlemek için çözüm önerisi
5 yıl önce
Hazır Makalelerin sistemde yığılma ve birikmelerini önlemek için  bir çözüm önerim olacak. Bu sayede  sisteme girilen makaleler, sistem sayfalarında tozlanmaz. Şöyle ki, yeni makaleler, sisteme girildiğinde üst sırada yer alsın, 2 -3 veya 4 ay(süreleri ayarlanabilir) içerisinde satılamayan makaleler, sisteme otomatik olarak yeniden yüklensin böylece yeniden üst sıralarda görülebilecektir.   Uygulanabilirliği nasıl olur bilmiyorum ama basit bir yazılımla halledilebilir diye düşünüyorum. 2017 yılından kalan makaleler var. Bence 1 sene içerisinde  satılamayan makaleler sistemden düşürülsün, yazar istiyorsa yeniden yüklesin. Böylece oda yeniden üst sıralarda görünebilecektir. Gerçekten şu durumuyla  kalabalık ve birikim yaşanıyor. Yeni makalelerin görüntülenmesi ve alıcı bulması da zorlaşıyor   Böylece eski yeni tüm makaleler bir yığın oluşturmaktan öte geçmiyor. Teşekkürler
Anesteman

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
benim gibi makale alıcılarını aldatıcı bir hareket olur dünden bugüne neler değişmiyor? Yazarlar satılma potansiyeli yüksek yazılar yazabilir yada iyi pazar araştırması yapabilirler.
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Haklısınız çok şey değişiyor, değişecek de. Ben, 1 yıldır 1,5 yıldır sistemde duran yazılar hep önlerde olduğu sürece,  yeni ve özenli yazılmış makaleleri nasıl görebiliriz diye bir öngörüde bulunmaya çalışıyorum.. Bu önerim aldatmaca ile ilgili olmayıp, yeni sisteme girmiş yazıları daha kolay takip edebilmenizi sağlar. Kendi girdiğim makaleleri bile zor buluyorum. Yada sistemin hazır makale arşivinin sıralamasını bilenler ancak yeni girilen makaleleri takip için en son sayfalara bakıyorlar  Sayın Anesteman. Benim önerim yeni makaleler üstlerde yer alsın satılamayan makaleler 3-4 ay yada belirlenen bir peryotta öne kaydırılsın. 1yıl içinde satılamayan makalelerde sistemden düşürülsün. Ayrıca satılamayan her makale potansiyeli düşük yada içeriği boş demek değildir. Bu makalenin satışını birazda piyasadaki popülerlik etkiler.  
Misa Amane

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
5 yıl önce
Açıkçası benim bu sitede altı ay sonra da satılan makalem oldu sekiz ay sonra satılan da. Hoşuma giden konularda yazdığım için bazı makalelerim geç satılıyor. Eğer hafızada sorun  bence yoksa silinmesi haksızlık olur. Zaten alıcılar için başta ya da sonda olmasına değil yazarın tanıdık olmasına bakıyor. Bir makaleninizi alan beğenirse diğerlerini de alıyor.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
@Misa Amane  Bu konuda bende sizin düşüncenizdeyim. Haksız rekabet olması site için iyi bir durum olmaz ne yazık ki.
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Ben silinsin demiyorum yanliş anlaşılmasın, dikkat ederseniz 2-3 ayda bir devridaim yapsın diyorum. Yeni girenlere haksızlık olmuyor mu  peki. Zaten tanınmıyorlar birde üstüne makalelerinin başlığı bile görülmüyor. Zaten kıdeminiz ve tanınırlığınız varsa makalenizin sonda veya başta olması sizin için fark etmez değil mi? Benim dediğim oldukça adil bir uygulamadır. Her makale dönemsel olarak en azından bir kaç gün görülebilir durumda olacak. Bunda ne gibi bir sorun var ki anlayamadım doğrusu. 
Yanıt Yaz