Günde 10 bin kelime yazmak
cagatay

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 39
4 yıl önce
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. 10 bin kelimeyi 5 saate yazabilirsem aslında ek iş gibi olur. Dediğiniz gibi yapıp günde 5 bin kelimeden fazla yazmamaya çalışacağım. Yazım hızım artmadığı sürece tabi...
Ozanoka

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 11
4 yıl önce
Saatte 1600 kelime yazılan yazının kalitesi tartışılır ama tabi iyi bir yazı içinde 1.5 tl oldukça az. Yazma sınırını 5 saatten fazla da aşabilirsin bence. Bel, boyun ağrısı olacaktır illaki. Onun için birkaç dakika esneme hareketi ve yürüyüş kasları rahatlatacaktır. Herhangi bir özel sektördeki patron bel ve boyun ağrısı dinlemeden köle gibi çalıştıracağını düşününce o kadarcık ağrıyı umursamıyorum şahsen :)
cagatay

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 39
4 yıl önce
Konuya hakimseniz hemen yazabiliyorsunuz sorun olmuyor. Zaten yazarken düşündüğümüz için az yazıyoruz. Bana şahsen şu yatırım nasıl yapılır diye bir sipariş gelse bu hızda yazabilirim çünkü her detayını sonuna kadar biliyorum. 
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
4 yıl önce
Enerjimiz sınırlıdır, enerjiyi tüketirken dikkatli harcamak ve faydalı harcamak gerekir. Yaş ilerlediği sürece, enerji de düşer. Asla yükselmez. O enerjiyi hızlıca tüketmek de elimizde, dikkatli ve özenli kullanmak da elimizdedir. Hiç kullanmamak, boş işlere harcamak da elimizde. Bazı insanlar enerjilerini bir koyup 1 alarak harcar, bazıları bir koyup 500 alarak harcar, bazıları 1 koyup milyonlar alacak şekilde harcar. Her şey enerji ve imkan çerçevesinde döner.
ozgun_yazar

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
4 yıl önce
Bir kez 20 makale yazmıştım bir başka makale sitesinde. Ortalama 600 700 kelime ile. Beynim yanmıştı. Rekor denemesi olarak günde 10k yazılır da her gün olacak bir iş değil. Dışarıdan bakıldığında kolay görünüyor da 3. makaleden sonra beynime beton dökmüşler gibi bir his oluşuyor.
cagatay

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 39
4 yıl önce
@ozgun_yazar aynı hisleri paylaşıyoruz hocam.
pembekalem

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 17
4 yıl önce
Her gün düzenli  6.000 kelime civarında yazan biri olarak 10.000 kelimenin olabilirliğini ciddi anlamda sorguluyorum. Ben şahsen yapamazdım. Evet aralıklarle elbette yapılır ancak her gün 10.000 kelime yapılsa bile çok kaliteli içerikler olacağını sanmıyorum. Çünkü belli bir saatten sonra yazsanız bile ne yazdığınızın pek farkında olamıyorsunuz. Kalite düşüyor, amaç sapıyor vs..... Bence gerekte yok kendinizi bu kadar yormaya ve zorlamaya. Az yazın, temiz yazın ve sağlıklı kalın :)  
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
4 yıl önce
Çok yoğun yazmakla sağlık arasında ters orantı var. Kendimden biliyorum.
cagatay

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 39
4 yıl önce
Evet bende 5,000 kelime yazıyorum ortalama günlük şu sıralar. Kadir arkadaşımızın dediği gibi çok yazmak sağlık problemlerine neden olabiliyor.
Hemen hasta olursanız ne ala, ilerleyen dönemlerde bel fıtığı boyun fıtığı vs cabası. Yani bu iş çok farklı bir iş. Zaman aleyhine işliyor.
Kurumsal bir yerde çalışsanız ne kadar verimli olduğunuz umurunuzda olmaz. Ancak kendiniz çalışıyorsanız çok iş çıkarmak zorundasınız yoksa para kazanamazsınız. Ben şahsen öğrenciyim 19 yaşındayım, o yüzden kazanç bana yetiyor ancak tam zamanlı bu işi yapmaya kalksam kafayı yerdim herhalde :D
Yanıt Yaz