Genel Uyarı
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Genel Uyarı
9 yıl önce
Arkadaşlar bazılarımız forumumuz üzerinden bazı kişilerle anlaşarak, siteyi aradan çıkartıp makale alım-satım işi yapmaktadır. Biz bu uygulamanıza karşı değiliz, dilerseniz bizi aradan çıkartıp da çalışabilirsiniz.

Ancak son zamanlarda çok fazla mesaj aldığımızdan dolayı böyle bir uyarı yayınlama mecburiyeti hissettik. Alışveriş yaparken kendinizi sağlama almadan makalelerinizi satmayınız. Özelde yapmış olduğunuz alışverişler ve anlaşmalar için, siz dolandırıldığınızda bizim yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki olmuyor.

Bir alışveriş yapacak iseniz lütfen önce kendinizi sağlama alın, ondan sonra alışverişinizi gerçekleştirin.
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 40
9 yıl önce
arkadaşlar habersendromu adlı üye ilan vermiş orada başlamayın sakın bir hafta yazıyorsunuz sonra size yazıların kopya deyip para vermiyor. herkesi birbirine kötülüyor, iş ahlakı da sıfır. lütfen bu uyarımı dikkate alın 3 kişi şu an mağdur durumda.
hatice

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 14
9 yıl önce
Arkadaş doğru söylüyor, ben hareketlerinden hoşlanmayarak işten ayrıldım ve şimdi ise ücret verilmediğini duydum bir çok isimde şuan siteye üye olmaya çalıştığını gördün lütfen dikkat edin sizde mağdur olmayın. 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
En güzeli site dışı çalışmamak arkadaşlar. Genel olarak zaten çalışmak isteyenler site üzerinden çalışıyor, niyeti olmayanlar bu yola başvuruyor. Genellemek yanlış aslında ama çoğunluk bu şekilde arada iyi niyetliler de olmuyor değil haklarını yememek lazım. Tavsiyem önce site üzerinden bir iki alışveriş yapıp tanıyın sonra site dışı çalışın arkadaşlar. Emeğinizi kimseye yedirmeyin, parmaklarımız çıtırdıyor bir makale oluşturmak için çoğu zaman
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
9 yıl önce
Bu çok hassas bir konu. Her ne kadar en güzeli siteyi aradan çıkartmamak olsa da iyi şirketler adına aracı olup yazı alanlar oluyor ve paranız şirket hesabından yatırılacağı için dışarıdan çalışmak en iyisi oluyor. ancak bu ciddi insanlar, sizi gelip bulduğunda zaten şeffaf davranıyorlar ve elinizde gerçek kimlikleri şirket bilgisine kadar her şey oluyor, üstelik parayı işi almadan hesabınıza yatırıyorlar. Siz onları dolandırmaya kalkışamazsınız nasılsa :) Emeğinizin heba olmaması için yeni başlayan arkadaşların  işlemlerini iyimakale aracılığı ile yapması her zaman daha iyi. Aksi durumda emeğiniz her türlü şekilde sömürülebiliyor. İşin bir başka boyutu da siz kibarlık olsun diye işin para boyutunu  açıkça konuşamıyorsunuz, ben yazayım da para sorun değil demeye görün, bakın bakalım bir daha IBAN numaranız isteniyor mu :)) Hatta adamlara bir bakıyorsunuz 'bedava yazayım istersen kardeş' desen atlayacaklar. Ben hep diyorum artık bu makele alım satımında ciddi bir piyasa oluştu. Makaleler zaten ne kadar ki; paranız yoksa site açmayın, insanların emeğine göz dikmeyin arkadaş! Şirketler ve sizin için daha iyi olacaksa ve zorunluysa;  yüklü yazılar dışında iyimakaleyi aradan çıkartmayın derim arkadaşlar, bunu talep ettiğinizde de çekip giden kimse için pişman olmayın.
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 40
9 yıl önce
Aynen keşke o siteleri de ellerinden alınsa da dünyanın kaç bucak olduğunu görseler. Aynı kişi gelmiş siteye üye olmuş bide. Yüzsüzlüğün tavan yaptığı anlar işte. tekrar uyarıyorum haber sitesinde yazar arıyor ve dört farklı sitesi daha var arkadaşlar uyanık olun herhangi birine düşmeyin sakın. Tek zeki kendi var sanıyor çünkü.
imza55

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 7
9 yıl önce
Bu konu başlığının açılması aslında güzel bir fikir. Aynı zamanda birçok yazar arkadaşımız, başına gelen talihsizlikleri burada paylaşabilirler. Böylece dolandırıcılar ortaya çıkmış olur. ilk yorum yazan arkadaş gibi mağduriyet yaşanılan kişilerden uzak durmak için, burada paylaşım yapılması iyi olur. Fakat konu başlığını açan moderatör buna ne der bilemiyorum. Fakat eğer bu konu başlığı altında olmazsa bile İFŞA olması açısından bir bölüm açılsa iyi olur. Bu sayede insanlar yanılmadan hem sitemiz iyimakale.com ile çalışırlar. Hem de dış dünyanın kötü amaçlı kişi veya sitelerini de öğrenmiş olurlar.
volkanatik

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
vay arkadaş! bana teklif edenler de bir süredir ortalarda görünmüyor. Direkten mi döndük nedir? :)
Yanıt Yaz