Forum açılışı
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Forum açılışı
10 yıl önce
Merhaba,

Sitemizin açılışını yapalı 2 ayı yeni geçtik. Ve bu 2 aylık sürede oldukça büyük bir büyüme hızına eriştik. Daha şimdiden yazarlarımız sitemizden 725TL kazandı. Bildiğiniz gibi internette makale alışverişlerinin yapıldığı diğer sitelerde genel olarak bir düzensizlik hakim. Bir yazarın geçmişine ulaşmak için 40 takla atmanız gerekiyor. Biz sektördeki bu sorunu ve yazar-müşteri arasındaki güvenilirlik sorununu çözmeyi başardığımıza inanıyoruz.

Şimdi hem kendi tecrübelerimizi aktarabilmemiz hem de yazarlarımızın tecrübelerini aktarabilmeleri için bir alan açtık. Çoğu üyemizin belirttiği gibi, makale yazımı çok ciddi emek gerektiren bir iştir. Bu noktada ister para kazanmak için olsun ister hobi için olsun, makale yazmak isteyenlere bu forumdan çok şey katacağımızı düşünüyoruz. Keza makale satın alanlar da yapacakları paylaşımlarla site sahiplerine, yazarlara yönelik önemli bilgiler verecektir.

Kısacası, burada bilgi paylaşımının yoğunlukta olduğu bir ortam oluşturmak istiyoruz. Foruma temelde hiçbir kural koymuyoruz. Buradaki topluluk kendi kurallarını kendisi zamanla oluşturacaktır. Forumla ilgili tek bir ricamız var, makale alım-satımlarınızı forum üzerinden gerçekleştirmeyin. Dilerseniz makalelerinizi sisteme ekleyebilir, sipariş verebilir ya da üye-yazar ile özel mesaj yoluyla irtibata geçip alışverişinizi yapabilirsiniz. Diğer sistemlerin aksine bu kadar özgür olunan bir ortamda sizlerden tek ricamız bu.

Forumumuz şimdiden hayırlı olsun diyorum. Umarız düşündüğümüz gibi bilgi paylaşımına yönelik bir sistem olur. Bir sorunuz olduğunda destek sayfasından yazmaktan çekinmeyin.
organikmakale

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 7
10 yıl önce
Hayırlısı olsun..
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 86
10 yıl önce
Çok teşekkür ederim bu forum sayesinde diğer yazarlarla tanışabiliriz.  Birbirimizle bilgi paylaşımında bulunup birbirimizin tecrübelerinden yararlanabiliriz. 
Hayırlı olsun :)
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
10 yıl önce
Hayırlı olsun.
Yararlı olacağına ben de inanıyorum.
Kendi çapımda elimden geleni yapacağım.
Herkes kolaylıklar diliyorum.
astrogirl

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 5
10 yıl önce
Çok güzel bir sistem kurmuşsunuz.
Hem yazarlara hem de alıcılara güzel bir ortam sağlıyorsunuz.
Forumumuz da hayırlı uğurlu olsun. :)
Yanıt Yaz