Ben Kimim? - Prensiplerim...
Piseac

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
Ben Kimim? - Prensiplerim...
5 yıl önce
Merhabalar,

 Ben İbrahim, 13 yaşındayım. 8. sınıf öğrencisiyim. Ayrıca ilkokuldan beri kompozisyon, deneme ve makale yazmaktayım. Aktif olarak editörlüğünü yaptığım 2 adet büyük  ve 3 adet kendi çapında gelişmeler sarf eden siteler bulunmakta. 
Siparişlerim tamamen hız ve seo odaklı olmaktadır. Çünkü müşteri memnuniyeti, ticaretin en önemli faktörlerinden biridir. Karşılıklı güven ile makalelerimi yazmaktayım. Olur da, makale süresini geciktirirsem (ister 1 saat, ister 1 dakika) işlem ücretini kesinlikle almam ve müşterime teslim ederim.

Sahip olduğum özelliklerden en belirgini ise kaliteli yazmaktır. Bunu örnek makalelerimde görebilirsiniz. Bahsettiğim konuda gerçekten iddialıyım.Her türlü makale konusuna hitap etmekteyim. Tecrübelerimden dolayı neredeyse her kategoride bir makalem bulunmakta.

Ortalama teslim sürem 30 dakikadır. (İş durumuna göre...)

Ayrıca hafta içi 08:30-17:15 saatleri arasında okulda, cumartesi günü ise 09:00-13:10 saatleri arasında dershanede olduğumdan dolayı aktif gözükmeyebilirim. Ancak geldiğimde ise anında cevap verebilirim.

Ayrıca makalelerimi isteğe bağlı olarak resim ve anahtar kelime ile destekliyorum. Lütfen siparişte bu adımı yazınız.

- Diğer bir platformda satıcı profilimin oluşturulduğu günümü 7 sipariş ile bitirdim. Müşteri memnuniyetimi şu mesajdan anlayabilirsiniz:

"Ibrahim bey okudum cok başarılı tek kelimeyle süper. tekrar cok tesekkurler ellerinize saglik"

Ek olarak müşterimin diğer yanıtı:
"bana bu tarz 10-15 adet daha yazabilirsiniz ben alirim.. facebooktan,youtube den,blog dan,internetten,andiroid telwfonlardan,APP uygulamalarindan,para kazanmak,evden yapilan ek işler, evden para kazanma taktikleri,bu ve buna benzer basliklarda yazabilirseniz ben alirim.. yazdiginIz zaman mesaj atarsaniz ben siparis veririm :)"

Ek olarak:
bycaos
9 Aralık 2018 20:01 tarihinde gönderildi.
arkadaş samimi ve hızlı istediğim kriterlere uygun temiz bir makale yazarı bu yeteneği keşefedin :) 10 adet daha sipariş verildi
Bu mesaj Piseac tarafından 09.12.2018 20:25:07 tarihinde değiştirildi.
Hilal Sarıcan

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 14
5 yıl önce
Yani?
Piseac

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
5 yıl önce
@Hilal Sarıcan

Yani derken? 

Konumu doğru kategoride açtığımı varsayıyorum. (Bakınız: Kendinizden bahsedebilir tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.)

Hilal Sarıcan

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 14
5 yıl önce
Tanıştığıma memnun oldum:)
Piseac

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
5 yıl önce
@Hilal Sarıcan

Bende memnun oldum Hilal Hanım. :)

KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
5 yıl önce
Genç bir arkadaşımız ve ne hoş ki başarılı bir insan. Ben okudum ve gurur duydum. Yazmak bir aşktır. İnsan yazarak birçok şeyi dile getirebilir. Tebrik ediyorum bu yüzden.
Piseac

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
5 yıl önce
@KurşunKalem

Çok teşekkürler Samet abi. Ben de zamanında seni çok örnek alıyordum, satışlarından imrenip daha da hevesleniyordum. Bir aralar hayalini kurduğum sitelere şuanda sahibim ve şükürler olsun ki zamanında ücret verip aldığım içeriği artık kendim hazırlıyorum. Onun dışında aileme destek oluyorum, en azından harçlığım çıkıyor çeşitli sistemlerde.

"Yazmak bir aşktır. İnsan yazarak birçok şeyi dile getirebilir." sözüne hayran kaldım doğrusu. Ben öğretmenlerim ile bile sohbet edeceğim zaman yazmayı tercih ederim. Cidden yazmak bir aşktır. Düşünüyorum, yaşıyorum ve yazıyorum.

Bir aralar kitap yazma hevesi ile başlayan tutkum, şuanda uzmanca (en azından kendi düşüncelerime göre) devam ediyor. Umarım da böyle devam eder.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
5 yıl önce
@Piseas
Rica ederim. Bunlar samimi düşüncelerim. Ayrıca benimle ilgili bu hoş düşüncelerini duymakta beni çok mutlu etti. İnancın, hevesin bu yolda en büyük destekçindir. Ben bir kitapta yazdım. İstediğim gibi bir roman çıkardım ortaya. Ancak zamanını bekliyorum ve aceleci olmak istemiyorum. Demem o ki; eğer öyle bir hevesin varsa, onu da hayata geçir lütfen. Çok gençsin ve çok uzun bir süreç var önünde. Bu süreci bu kadar güzel değerlendirmen beni gerçekten mutlu etti. Böyle devam etmen dileğiyle.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
Merhabalar Piseac
azminizi tebrik ederim. Ancak bura ile ilgilendiğiniz kadar dersler ile de ilgilenmenizi rica ederim. İyi satışlar dilerim.
Piseac

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
5 yıl önce
@ugurozbek

Merhabalar, teşekkür ederim hocam. Derslerimi asla ihmal etmiyorum. 
Ek olarak makale yazmak beni huzurlandırıyor, okul stresinden uzaklaşıyorum. Öneriniz için çook teşekkür ederim. :)
Yanıt Yaz