★ Yazarlık Başvuruları Ve Onay Süreci ★
DeRozan10

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 6
5 yıl önce
Ben de henüz cevap alamadım, örnek bir yazımı da yükleyemiyorum. Destekten yardım almaya çalıştım ama geri dönüş yapılmadı
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
@DeRozan10 Başvurunuz kabul edildi. Sistemde değişiklik yapılacağından yazar alımlarını kısa bir süreliğine durdurduk.
Konuyla ilgili duyuru yapacağız iyi çalışmalar dileriz. 
DeRozan10

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 6
5 yıl önce
Teşekkürler
burakcansrn

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Yaklaşık 15 gündür beklemedeyim fakat olumlu/olumsuz geri dönüş sağlanmadı. Acaba sistemde yapacağınız değişiklik etkilemiş olabilir mi? 
canergok

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Merhabalar Ben Caner GÖK. 25 yaşındayım evliyim, Aileme bakmak ve aile ekonomisine katkıda bulunmak için ayrıca editörlük yapmaktayım. Tercih ettiğim kategoriler de başarılı olduğuma inanıyorum genel olarak kategorileri seçip kimseyi mağdur etmek istemem asla. Bu yüzden iyimakale.com aracılığı daha iyi makale satışları yapacağımı düşünüyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

oktykara

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
5 yıl önce
Merhaba,
Yazarlık için yaptığım başvurunun ne zaman sonuçlanacağı hakkında bilgi almak istiyorum. Başvuru süreci biraz karmaşık gibi görünüyor, bu nedenle açıkçası başvurumun ve gönderdiğim örnek makalenin tarafınıza ulaşıp ulaşmadığından da emin değilim. Bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Bu sayede eksik veya hatalı bir yol izleyip izlemediğimi öğrenir ve buna göre süreci takip ederim. Geri dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim
Saygılarımla.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
oktykara

Başvurunuzu yaptıysanız beklemeniz gerekmektedir. Başvurular en hızlı şekil de değerlendirilir. Makale mutlaka ulaşacaktır, şimdilik bekleyin yakında dönüş sağlanacaktır.
oktykara

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
5 yıl önce
Teşekkürler editör. Beklemedeyim. İyi çalışmalar.
ilknura

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
4 yıl önce
Merhaba
Yazarlık ile ilgili onay süreci nasıl işliyor, dönüşler tam olarak ne zaman yapılıyor? Bunların dışında örnek makaleyi, yazarlık onaylandıktan sonra mı yüklemek gerekiyor? Bu konulara ilişkin bilgileri ve süreci beklemekteyim.
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
4 yıl önce
merhaba yazarlık onay süreci bilgilendirilmesi tarafınıza yapılmıştır. hazır makale yüklemesi yaparak değerlendirme sürecini bekleyebilirsiniz. yoğunluk olması durumunda süre bir miktar uzayabilir. bununla ilgili destek birimi ile ya da editör arkadaşlar ile iletişime geçebilirsiniz. iyi günler :)
Yanıt Yaz