★ Yazarlık Başvuruları Ve Onay Süreci ★
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
@Alperen14  Ömer bu işte bence yok :)
Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
5 yıl önce
Aynen katıliyorum. Hatta cok güvendiği Türkçesinin bile baş harfini küçük yazmış. Bence Türkçede de yok:))
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
:)
ebruozturk

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
5 yıl önce
Merhaba ben Ebru Öztürk 25 yaşındayım. Sosyal hizmet mezunuyum. Sosyal hizmetin de her an insanlarla iç içe olma durumu ve toplum sorunlarına bütüncül ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde edindiğim deneyimleri paylaşmak maksatlı ayrıca hem öğrencilik yıllarımda hem de şu anda çeşitli konular hakkında araştırıp makaleler yazmayı kendime hobi edinmiş birisi olarak yakın zamanda aranıza katıldım ve yazdıklarımı değerlendirebelecek bir mecra bulduğumu düşünerek yazarlık başvurusunda bulundum. Yazarlık başvurusunun ne kadar süre sonra cevaplandırıldığını öğrenebilir miyim☺️. Şimdiden teşekkür ederim
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
Merhaba @ebruozturk
yazar onayları genellikle hafta içinde onaylanmaktadır. Başvurunuz en kısa sürede incelenecek ve tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
İyi çalışmalar dileriz.
snr.expert

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
5 yıl önce
Merhaba 27 yaşında Anadolu üniversitesi Kamu yönetimi mezunuyum. Ankara Gölbaşı özel harekat adli bilimlerde yüksek lisans yapmaktayım. Yaklaşık 3 sene önce iyimakale.com da birçok makale yazdım siparişler aldım ve zamanında teslim ettim araya okul ve işler girince bir süreliğine ara vermek zorunda kaldım. Araştırma yapmayı ve yeni bilgiler edinmeyi seviyorum. Makale yazarkende araştırma yapıp hem yeni bilgiler öğrenmek hemde kazanç sağlamak istiyorum.
ebruozturk

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
5 yıl önce
Merhaba, hafta içi de dahil olmak üzere uzun zamandır bekliyorum. Ama hala bir dönüş olmadı bana. 
DemirayBilisim

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Merhaba,

Öncelikle iyimakale sitesinde yazdığım bu ilk mesajım olmasından dolayı oldukça mutlu olduğumu belirtmeliyim. Kendimi kısaca tanıtacak olursam; adım Gökay ve 28 yaşındayım. Anadolu Üniversitesi Basın ve Yayın bölümü öğrencisiyim. 4 senedir içerik hazırlıyorum ve bu zamana kadar birçok siteye birçok farklı kategoride içerik ürettim. Yazdığım içeriklerin daha geniş bir kitleye ulaşması ve gelir modelimi arttırmak adına iyimakale yazar ekibine katılmak istiyorum.

Herkese bol kazançlar, iyi çalışmalar.
Fega

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Merhaba, uzun zamandır senaristlik ve makale yazarlığı yapıyorum. Özellikle de ekonomi, finans ve kurumsal firmaların üretimlerinin tanıtımına yönelik yazılarda başarılıyımdır. Bu işi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Zaten profesyonel olarak yaptığım bu işi, aynı zamanda iyimakale sitesi üzerinden de yapmak istiyorum. Başvurumun üzerinden yaklaşık 2 hafta kadar bir süre geçti. İlgilenirseniz memnun olurum, teşekkür ediyorum.
efeebi

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Öncelikle herkese merhaba, ismim Ahmet Efe . 13 yaşındayım. 2 yıl wattpad yazarlığı yaptım ama sonra bu işten ayrıldım ve şimdi yeniden geri döndüm. Sözel alanda başarılıyım. Blog sitem vardı 1 yıl önce şuan kullanmıyorum. Sevdiğim işi yaparak para kazanmak istiyorum. Kitap okumayı çok seviyorum. Bildiğim diller:
-İngilizce
-Romanca(az)
-Türkçe
Taslak olarak 3 kitabım var bir yayınevi ile anlaştığımda bastırmayı planlıyorum.
Yanıt Yaz