★ Yazarlık Başvuruları Ve Onay Süreci ★
HMG

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba adım Mehmet. 33 yaşındayım
yazmaya yeni yeni başlayanlar arasındayım. kendimi gün geçtikçe geliştireceğimi ve geliştikçe daha çok ilerleyeceğimi düşünüyorum..
Dünyanın en güzel ve doyumsuz olanı Yazmaktır benim için.. birde sessizlik.. 
bu nedenle umarım başvurumu onaylarsınız..
yazabileceğim konular:
-masaj teknikleri
-teknoloji sistemleri
-sosyal ağlar
-tarih
-bilim
Mrs_yazar

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
iyi günler ben yazarlık başvurusu yaptım fakat tam istediğim gibi dolduramadım siteyi anlamaya çalışıyordum. Başvurum kabul oldu mu bilmiyorum. Daha önceden okul dergisinde ve edebiyat dergilerinde yazı yazdım. düşüncelerime güveniyorum. Bu yüzden makalelerimi sizlerle paylaşmak isterim. Umarım yazarlık başvurum kabul olur.
Gemen

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 10
6 yıl önce
Ben 4 yıldır bu platformdayım ve ilk kez böyle bir şey görüyorum. zaten belli bir birikim yaparak oluşturduğumuz profiller söz konusu ve tamamı silinmiş. gerçekten paraya ihtiyacı olan insanların vaktini alıyorsunuz. eski iyi makale ekibi daha kötüydü; ancak en azından siz bir şeyleri daha iyi hale getirirsiniz diye düşünüyordum. sistemde pek çok eksik var. özellikle insanların bir sürü sipariş vermesi, insanları bekletmesi ve sonrasında siparişleri iptal etmesi. bence önce bu konular ile ilgilenin! 5 adet hazır makale ekleyerek mi göstereceğiz nasıl yazarlar olduğumuzu? zaten benim profilimde her şey net. eminim kapsamlı profilleri olan kişiler de vardır. tecrübeli yazar dediğiniz kişilere TC onayı yapmanız yeterli oldurdu, yazarlık hesaplarınızı silmenize hiç gerek yoktu.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
Sayın Gemen silinen nedir acaba? Yeni yazarlar için geçerli bir konuya girmişsiniz 5 adet makale eklenmesi yeni yazarların içeriklerini görmek ve siparişlere hazır olup olmadıklarının testi için isteniliyor sadece sizin için geçerli bir konu değil.

Sizin için yapılmış duyuru https://www.iyimakale.com/forum/topic/duyuru-yazar-hesaplari-hk-/14403 burada. Silinen bir şey söz konusu değil sadece başvuru yeniliyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla yenilemişsiniz zaten siteye uzun zamandır uğramadığınız belli :)


Basenes

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
merhaba 15 yaşında bir lise öğrenciyim. Diyetisyenlik hakkında bir çok bilğiye shibim ve ve bir çok bilğili kişi tanıyorum .din ile ilğili bizzat aile bireylerimin bilğileri ve kendi bilğilerim yeterli olcağını düşünüyorum .Yeni çıkan oyunlar ve yeni çıkacak oyunlar hakkında bir çok bilğiyi bilmekteyim .Teknoloji çok yakında takip etmekteyim en yeni ürünler ve yeni sunulacak ürünler hakkında bir çok bilğilere sahibim 


Geçmiş zamanda herhangi bir makale yazmadım bu işlem benim hayatımda ki ilk makale olacak 

Kendime güvenmekteyim

Kendine güvenmek başarmanın yarısıdır
Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
6 yıl önce
Basenes, oncelikle imla kuralllarını öğrenmen gerekir. G harfini kullandığın her yerde yumuşak g (ğ) kullanmışsın. Noktalama isaretlerinden önce boşluk bırakmışsın. Bence öncelikle bu konuları öğrenmelisin. Basarılar dilerim.
inasnmz

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
6 yıl önce
Merhaba, adım Ömer 14 yaşındayım öğrenciyim, çeşitli blog sayfaları açıp makale yazdığım oldu, ayrıca gelişmiş sitelerde yazarlık yaptım. İngilizcem ya vardır ya yoktur fakat türkçeme güveniyorum.
Erhan05

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 30
5 yıl önce
Siteye yeni üyelik sonra büyük bir heyecanla yapılan yazarlık başvuruları genel olarak hatalı olur diye düşünüyorum. Bu hatayı yapmış birisi olarak bir çözüm yolu var mı tekrardan başvuru yapmak gibi.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
Merhaba,
@Erhan05 bunun hakkında Destek hattından yardım alabilirsin.
Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
5 yıl önce
Ömer kardeşim, o "İngilizcem ya vardır ya yoktur" nasıl bir anlatım tarzı, ben şahsen anlamadım. Var mı, Yok mu?
Yanıt Yaz