★★★ Yabancı Dilde Makale Yazımı ★★★
eucgun

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
6 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce
✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: Yaklaşık 20 yıllık tecrübem var.
✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: İngiltere'de doktora eğitimi yaptım ve 4.5 yıl kaldım. Yeterli seviyede İngilizce biliyorum.
✔ Eklemek istediğiniz detaylar: Upwork ve benzeri freelance sitelerinde 1 yıldan fazladır İngilizce-Türkçe ya da Türkçe-İngilizce çeviriler yapıyorum. Ayrıca bu sitelerde İngilizce blog yazıları da yazmaktayım. Saygılarımla
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

artan yabancı dilde içerik talepleri doğrultusunda bu konuda ki çalışmamızı tamamlamak üzereyiz. Konuyu tekrar gündeme getirmek adına sistemimize yeni katılan yazarlarımızdan ve konuyu göremeyen diğer arkadaşlarımızdan yabancı dil bilgisi olanlar varsa bu konumuz altından şablona uygun olarak başvurularını iletebilirler.
Fatih137

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 75
5 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce ✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: Yaklaşık 3 yıllık tecrübem var. ✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: American Dil Kursu temel eğitimi sonrası 2 farklı özel kursun online video eğitimi aldım. Ayrıca birebir İngilizce özel dersler veriyorum. ✔ Eklemek istediğiniz detaylar: İyimakale.com'dan önce başka sitelerde serbest yazarlık yaptım. Araba, sağlık, gezi ve seyahat başta olmak üzere birçok alanda İngilizce makaleler yazdım. Ayrıca başka sitelerde de serbest çevirmenlik yaptım... Şimdi ise bu güzel siteyi buldum... Onların hepsi sanki bir eğitimdi benim için... Şimdi burada Türkçe ve İngilizce konusunda yazabileceğim harika bir ortam buldum. Bu işin mimarlarına minnettarım. İyi çalışmalar...
Mhmtyzr

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
5 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce
✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: Yaklaşık 6 yıllık tecrübem var.
✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: Lisans eğitimim ingilizceydi. Ayrıca İngilizce kurslara katıldım. Yeterli seviyede İngilizce biliyorum.
✔ Eklemek istediğiniz detaylar: Lisans ve yüksek lisans eğitimimde akademik anlamda çeviriler yaptım. Bunun dışında uzun yıllar İngilizce-Türkçe ya da Türkçe-İngilizce çeviriler de yaptım.
rakunkunkun

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 18
5 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce
✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: 9 yıllık tecrübem var. 
✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: ODTÜ mezunuyum. Lisans eğitimim İngilizce'ydi. 1 ay kadar Amerika'da staj yaptım.
✔ Eklemek istediğiniz detaylar: Lisans ve yüksek lisans eğitimimde akademik anlamda çeviriler yaptım. Bunun dışında uzun yıllar İngilizce-Türkçe ya da Türkçe-İngilizce çeviriler de yaptım. Teknik raporlar, eğitim materyalleri, komple bir site çevirisi gibi konularda deneyim sahibiyim.
oozlem

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
5 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce
✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: 14 yıldır İngilizce içerikler oluşturuyorum. 4 yıldır Seo uyumlu, özgün ve profesyonel içerikler üretiyorum.
✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: Kolej mezunuyum, üniversite eğitimimi İngilizce dilinde aldım ve yabancı dilimi sürekli kullandım. 32 yıllık ana dil seviyesinde İngilizce bilgim var.Çeşitli seviyelerde üstün başarılı İngilizce test sonuçlarına sahibim. Toefl'da derecem var. Üniversite giriş uzman dil sınavında ilk 10 içerisinde yer aldım. 
✔ Eklemek istediğiniz detaylar: İstenilen tüm konularda Seo uyumlu, özgün İngilizce içerikleri hazırlayabilirim. İçeriklerimde titiz ve detaycıyım. Yazamayacağım hiçbir konuya teklifte bulunmam. Uzun süreli siparişler üretmekte tecrübeliyim. İngilizce olarak web yazıları, blog yazıları, tanıtımlar ve liste içerikler ile ilgili tecrübeliyim. Sağlık başta olmak üzere eğitim, moda, hukuk, dekorasyon, aile, çocuk, evlilik, sinema, gezi yazıları konularında uzmanım. 
flyin

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce
✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: Makale yazımı olarak 2 yıllık, çeviri olarak ise yaklaşık 7 yıllık tecrübem var.
✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: İTÜ mezunuyum. Lisans eğitimimin bir kısmı İngilizce olarak gerçekleşti. 
✔ Eklemek istediğiniz detaylar: Lisans ve yüksek lisans eğitimim boyunca akademik makaleler üzerinde çeviriler yaptım. Ek olarak, güncel olarak çalıştığım iş yerinde de zaman zaman çeviriler yapmaktayım. Bunun dışında başka platformlar üzerinde, dekorasyon, teknolojik, havacılık ve blog yazıları gibi alanlarda çevirilerim ve seo uyumlu makale çalışmalarım oldu.  Ielts ve Toefl tecrübelerimin yanı sıra halen çalışmalarım devam ettiği için İngilizce üzerine çalışmaktan keyif almaktayım.
misraduran

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
✔ Hangi Dilde Makale Yazıyorsunuz: İngilizce
✔ Kaç yıllık bir tecrübeniz var: Yaklaşık 1 yıldır makale işleriyle uğraşıyorum. 
✔ Varsa Aldığınız Eğitimler: Psikoloji okuyorum.Lisans eğitiminin tamamını İngilizce almaktayım.Bunun yanında dil gelişimi için yaklaşık 4 ay boyunca Amerika'da bulundum. 
✔ Eklemek istediğiniz detaylar: Lisans eğitimimde makale, deneme gibi türler üzerine çalışıyorum.Bunun yanında çeşitli platformlarda da içerik üretiyorum. SEO uyumlu, talep ettiğiniz konuya bağlı kalarak içerik hazırlayabilirim.
e_ozel

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
5 yıl önce
Yaklaşık 8 yıldır cevirmenlik ve yazarlık yapiyorum. Istanbul Ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum.cesitli web sitelerine seo uyumlu makale yazarligi yaptım. Hangi konu olursa olsun içerik yazarligi yapabilirim.Saygilar
Sdkymz

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
5 yıldır makale yazarlığı yapıyorum. Ingilizce ya da Türkçe farketmez. Seo uyumlu makalenizi istediğiniz süre içerisinde tamamlayabilirim. Iyi çalışmalar
Bu mesaj Sdkymz tarafından 10.04.2019 19:48:26 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz